Aylin Kotil CHP'de kavga çıkardı

Gazeteci-Yazar Aylin Kotil, Beyoğlu Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi ' nden aday adaylığını açıkladı.Gazeteci-Yazar Aylin Kotil, Beyoğlu Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamak üzere Cumhuriyet Halk Partisi Beyoğlu İlçe teşkilatında basın açıklaması düzenledi. Yapılan açıklamaya çok sayıda partili de katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Beyoğlu Belediyesi Belediye Başkanı Belediye Başkanlığı Mustafa Sarıgül 


Beyoğlu ' nu İstanbul ' un en güzel ilçesi yapacaklarını belirten Aylin Kotil , ' Ben Beyoğlu ' nu, Beyoğlularla yönetmeye talibim. Hiçbir zaman masa başında oturan bir belediye başkanı olmayacağım, sokakta olacağım. Onlarla birlikte güleceğim, onlarla birlikte eğleneceğim, onlarla birlikte hüzünleneceğim ve onların dertlerini dinleyip belediyenin bütün imkanlarını onlar için kullanacağım. En önemli sloganımız yerinden yönetim olacaktır. Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlulular hak ettiği gibi yaşayacak. Tekrar Beyoğlunu İstanbul ' un en güzel ilçesi yapacağız” dedi.

Aylin Kotil ' in yaptığı açıklamadan sonra Beyoğlu Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Aslan söz almak istedi. Partililerin tepki göstermesi üzerine tartışma yaşandı. Aylin Kotil ' in, Cumhuriyet Halk Partisi ' nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı iddia edilen Mustafa Sarıgül ' e karşı koz olarak kullanılmaya çalışıldığını iddia eden Hüseyin Aslan partililer tarafından salon dışına çıkarıldı. Salon dışına çıkarılmasının ardından sözlerine devam eden Kotil , “Aile içinde böyle tartışmalar olur. Kendisi aile dostum olur” şeklinde konuştu.

Partililerle tartışan Hüseyin Aslan ' ın yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi ' nden Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğu öğrenildi.

27 Eylül 2013 Cuma günü yayınlandı