Hayko Cepkin bar çıkışında kadına kafa attı

Ünlü rockçı Hayko Cepkin, önce bir kadınla kavga etti, ardından bir başka kadına kafa attı.
Güvenlik Kamerası Hayko Cepkin Kadına Şiddet 


O anlar güvenlik kamerasına takıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde Gülşen A. isimli şahsın büyük bir kalabalığın içinde kaldığı görülüyor. Gülşen A. daha sonra düşüyor ve yerde tekmeleniyor. Gülşen A. daha sonra olay yerindekilerin araya girmesiyle ayağa kalkıyor ve mekandan uzaklaşıyor.

Gülşen A.'nın kim tarafından darp edildiği görüntülerde net olarak seçilemiyor ancak olaylı gece bununla bitmiyor. Cepkin, menajeri olduğu öne sürülen erkek bir şahsa yumruk atıyor, Erkek şahıs ise hiçbir tepki vermiyor. Saldırgan tavırlar sergilediği görülen Cepkin, bu kez de sarışın bir kadına kafa atıyor. Sarışın kadın uzun süre burnunu tutuyor.


Hayko Cepkin Hakkında
Özel Getronagan Ermeni Lisesini bitirdikten iki sene sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan, solfej ve piyano dersi almaya başladı. Çeşitli yerlerde de piyano ve armoni dersleri gördükten sonra da 1997 yılında profesyonel müzik kariyerine başladı.İlk albümü Sakin Olmam Lazım ile iyi bir çıkış yapan Hayko ikinci albümü Tanışma Bitti ile de hayran kitlesini arttırdı.Son olarak 3.albümü Sandık ile daha geniş alanlara yayıldı. İlk albümü olan Sakin ...
devamı
30 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlandı