Zonguldak’ta Gökhan Güney Konseri

Yaklaşık 23 gün önce oğlunu kaybeden ses ve sinema sanatçısı Gökhan Güney, Zonguldak ' ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde yaklaşık 5 bin kişiye açık hava konseri verdi.
Saltukova Belediye Başkanı Belediye Başkanlığı Gökhan Güney 


Saltukova Beldesinde, Belediye Başkanlığı ve Saltukova Esnafının ortaklaşa düzenlediği yaz eğlencesi yapıldı. Eğlenceye konuk sanatçı olarak sinema ve ses sanatçısı Gökhan Güney ve ekibi katıldı. Saltukova şehir merkezinde düzenlenen yaz eğlencesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konser öncesi Sanatçı Gökhan Güney Belediye ' ye gelerek Belediye Başkanı Zerrin Güneş ' i makamında ziyaret etti. Sanatçı Güney, Başkan Güneşe; Yerel seçimler sonrasında Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Sanatçı Güney ve ekibi Belde şehir merkezine giderek konser öncesi dinlendiler. Belediye Başkanı Zerrin Güneş tarafından Sanatçı Gökhan Güney ' e çiçek takdim edildi.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Başkan Güneş “Düzenlemiş olduğumuz yaz konserimize hepiniz hoşgeldiniz. Konserimizin yapımında emeği geçen tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Görüyorumki konserimize yoğun katılım oldu. İleriki günlerde de sosyal etkinliklerimiz devam edecektir. Umarım yaz eğlencemizde tüm misafirlerimiz gönüllerince eğlenirler. Tüm misafirlerimize iyi eğlenceler diler, emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

KONSER İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Saltukova Belediye Başkanlığı ve esnaflar tarafından organize edilen yaz etkinliği çerçevesinde Saltukova İstasyon Caddesinde düzenlenen açık hava konserinde yerel santçılar ve ses ve sinema sanatçısı Gökhan Güney ' in sahne aldığı programda konsere yoğun ilgi olurken, vatandaşlar oturdukları yerden şarkılara tempo tuttu ve ayakta oynadılar. Sahne önünde duran ve yerde oturan çocuklar ise annelerinin kucaklarında uyuya kaldılar. Şarkılara tempo tutan askerler ise ıslık ve alkışlarla eşlik ettiler. Konser sırasında gençler ise meşale yakarak ilginç görüntülere sahne oldu. Konser Sanatçı Gökhan Güney ' in şarkıları ile geç vakite kadar devam etti.
4 Ağustos 2014 Pazartesi günü yayınlandı