Şehit Barış Anıl Çetin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Siirt ' te düşen askeri helikopterde şehit olan Turgutlulu Kara Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin baba evine getirildi.Şehidin cenazesi Cumhuriyet Mahallesi Karaca Sokak'ta bulunan baba evine eskort eşliğinde getirildi. Evin önünde üzüntülü kalabalık “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganlarıyla şehitlerini karşıladı. Şehidin eşi Çiğdem Çetin, kız kardeşi Pınar Çetin, babası Abdullah Çetin ve anne Nevin Çetin, naaşın gelmesiyle birlikte gözyaşlarına boğuldular. Metanetli olmaya çalışan acılı eş, kardeş, anne ve baba gözyaşları içinde olsalar da dimdik ayakta durdular.
Cumhuriyet Şehit Şehit Yüzbaşı Hasan Ören Belediye Başkanı 


Şehidin bayrağa sarılı naaşının baba evine getirilmesi sırasında CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tarık Ercan, Belediye Başkanı Serhat Orhan, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar hazır bulundu. Burada dualar okundu ve ardından Şehit Yüzbaşı Anıl Barış Çetin baba evinden son kez ayrıldı.

Şehit cenazesi kortej eşliğinde Turgutlu Merkez Pazar Camii ' ne götürüldü. Çetin'in naaşı, öğleye müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediyesi Şehitliği'ne defnedilecek.
12 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı