Provokatörler Ankara'da yine iş başında

Geçtiğimiz günlerde Başkent Ankara'da buzlanma nedeniyle ard arda kazalar yaşanmıştı. İşte o kazalara ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten son derece dikkat çeken bir açıklama geldi.
Ankara Emniyeti Belediye Başkanı Melih Gökçek Başkent 


Gökçek, başkentte kimliği belirsiz kişilerin refüjlerdeki çim sulama musluklarını açarak yollarda buzlanma yaşanmasına sebep olduklarını söyledi.

ANKARA'DA ÇİRKİN TUZAK
Ankara ' da gizli buzlanmadan dolayı yaşanan kazalarla ilgili olarak, tuzlama araçlarının söz konusu gün de dahil devamlı olarak nöbette bulunduğunu belirten Gökçek, “O gün enteresan bir olay oldu. Refüjlerde birçok su vanasının musluklarının açıldığını arkadaşlarımız tespit ettiler. Kış vakti özel muslukları açmışlar ve oradan sızan su da yolda buzlanmaya neden olmuş. Birisini yakaladılar, ancak isabetli çıkmadı. Şimdi polis ısrarla bunu yapanları arıyor” diye konuştu.

ANKARA EMNİYETİ HAREKETE GEÇTİ
Çim sulama musluklarını açarak, yollarda buzlanma oluşmasına neden olanlar için Ankara Emniyeti de harekete geçti.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
2 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı