İstanbul Valisi Vasip Şahin, Taksim Meydanı'nda incelemelerde bulundu

Şahin'in açıklamaları
Kutlay Yılbaşı Allah Yeni Yıl Basın Mensupları 

-detaylar

( İSTANBUL ) - Vali Şahin: "Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yok" İSTANBUL

- İstanbul Valisi Vasip Şahin, Taksim Meydanı'nda yaptığı denetlemelerin ardından basın mensuplarına açıklama yaparak, "Şu ana kadar yaptığımız denetlemelerde herhangi bir olumsuzluk yok" dedi.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve beraberindekilerle, Taksim Meydanı'na gelerek görev yapan emniyet mensuplarını denetledi. Polisleri selamlayan Vali Şahin ve Emniyet Müdürü Çalışkan görevlilerden bilgi aldı. Basın mensuplarının da yeni yılını kutlayan İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada, "Gördüğünüz gibi görev yapan arkadaşlarımız ziyaret ediyoruz.41 bin personelle birlikte bütün İstanbul'da denizden karadan, vatandaşların yeni yıla huzurlu ve rahat girebilmesi için mesai sarf ediyoruz. İnşallah bu tedbirlerimiz sabaha kadar devam edecek . İstanbulluların en iyi şekilde yılbaşını geçirmelerini umut ediyoruz. Yeni yılın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum" dedi.
Bir basın mensubunun bir olumsuzluk olup olmadığını sorması üzerine Vali Şahin, " Şu ana kadar yaptığımız denetlemelerde herhangi bir olumsuzluk yok. İnşallah bu böyle devam edecek. İstanbul huzurlu bir yılbaşı geçirecek diye temenni ediyorum. Bütün çabamız bunun için" dedi.
Ardından Vali Şahin ve beraberindekiler görev yapan polislerle sohbet etti.
31 Aralık 2017 Pazar günü yayınlandı