Başıboş köpeklerin saldırdığı çocuk yaralandı - BURSA
Öte yandan olay anı, bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, 3 köpekten kaçan Abdülmetin Fidan'ın yere düştükten sonra köpekler tarafından ısırılması görülüyor.Çocuğun babası Abdullah Fidan, AA muhabirine, okuldan çıkan çocuklara köpeklerin saldırdığını söyledi.
Oğlunun koşarak bir sitenin içerisine kaçtığını anlatan Fidan, "Köpekler oğlumu kovalayarak arkasından geliyor. Saldırıyorlar, çocuk düşüyor. Oğlumu birkaç yerinden kalbinin üstünden, bacağından ve kolundan defalarca ısırmışlar. Dünden beri büyük üzüntü içerisindeyiz." dedi.
Fidan, daha sonra oğluyla beraber hastaneye gittiklerini dile getirerek, "Oğluma tetanoz, kuduz aşısı yaptılar. Köpeklerin sahibinden aşı kartlarını istedim. Aşı kartlarının tarihi de geçmiş. Üç doz daha kuduz aşısı yapılacak. Köpeklerin 10 gün müşahede altında tutulması lazım. Şimdi karakola gelip şikayetçi oldum, inşallah başka kimsenin canı yanmaz. Ben istiyorum ki o köpekler bir daha kimseye saldırmasın. Bunun önleminin alınması gerekiyor." diye konuştu.
Abdülmetin Fidan da eve geleceği sırada köpeklerin saldırısına uğradığını belirtti.
Fidan, köpeklerin bir anda önüne çıktığını ifade ederek, "Herkes köpekleri görünce kaçtı, ben de kaçtım. Köpekler beni yakaladı, yere düştüm. Kendimi biraz savundum, daha sonra kaçtılar. Ben de koşarak eve geldim. Babamla hastaneye gittik. Şimdi korkudan dışarı çıkamıyorum, köpeklerden korkuyorum. Dışarı çıkıp arkadaşlarımla oyun oynayamıyorum. Yerimde başka birisi de olabilirdi. Buna bir çözüm bulunması gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Hastane Köpek Muhabir Güvenlik Kamerası Saldırı
18 Ekim 2018 Perşembe günü yayınlandı















