Ankara'nın Mamak ve Çankaya ilçelerinde trafolara saldırı! Gökçek uyarmıştı...

Ankara'nın Mamak ve Çankaya ilçelerinde elektrik trafolarına saldırı düzenlendi. Bazı kişiler 3 trafonun elektriğini keserken, 3 trafoda ise saldırı girişimi yaşandı.
Belediye Başkanı Türkiye Melih Gökçek 


Ankara'da gece saatlerinde 3 mahallenin elektrik kaynağını sağlayan modüler servis trafolarının kablolarını kesen şüphelilere yönelik çalışmalarda 3 kişi yakalandı, olayla ilgili 2 şüpheli de aranıyor.



Alınan bilgiye göre, gece 03.00 civarında Mamak ilçesine bağlı Cengizhan, Akşemsettin ve Kutlu mahallelerinin bazı bölümlerine elektrik kaynağı sağlayan 3 modüler servis trafosuna giren kişiler, elektrik kablolarını keserek söz konusu mahallelerin bazı bölümlerinde elektrik kesintisine neden oldu.

MELİH GÖKÇEK UYARMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ'ye yönelik, ' Bütün Türkiye ' yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler ' uyarısını yapmıştı.
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
8 Ağustos 2016 Pazartesi günü yayınlandı