Anadolu Ateşi Miniklerinden 23 Nisanda Muhteşem Şov

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen gösterilere ünlü dans topluluğu Anadolu Ateşi damgasını vurdu. Anadolu Ateşi eğitmenleri tarafından eğitilen minik öğrenciler, hazırladıkları birbirinden renkli dans gösterilerini davetliler için sahneledi. Etkinlikte tutuklu CHP milletvekili Mustafa Balbay'ın kızı Yağmur Balbay da şiir okudu.
Cumhuriyet Belediye Başkanı İstiklal Marşı Anadolu Ateşi Cumhuriyet Gazetesi 


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinliğe Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Çankaya Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan ve şube müdürlerinin yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay'ın kızı Yağmur Balbay da şiir okudu. Öğrenciler tarafından Andımız'ın okunduğu törende, Çankaya Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Saydan salonda bulunan öğrencilere, ' 23 Nisan dünya çocukları için de bir bayram konumundadır ' derken, çocukların ülkenin gülen ve aydınlık yüzü olduğunu söyledi.

Daha sonra bir konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ise, çocuklara ' Sizler Cumhuriyet ilkeleriyle geleceği kuracaksınız ' diye seslendi. Törende yapılan konuşmaların ardından ise farklı okullardan gelen minik öğrenciler hazırladıkları gösterileri salonda bulunan davetliler için sahneledi.

ÇOCUKLAR, ANADOLU ATEŞİ TARAFINDAN EĞİTİLDİ

Halk oyunlarının sahnelendiği coşkulu kutlamalara ayrıca Anadolu Ateşi damgasını vurdu. Ünlü dans topluluğu Anadolu Ateşi eğitmenleri tarafından hazırlanan, Gülen Muharrem Pakoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan 300 kişilik gösteri grubu salonda bulunan izleyicilere hazırladıkları gösterileri sundu. Birbirinden renkli gösteriler hazırlayan ve salondaki davetliler tarafındanda alkış yağmuruna tutulan minik öğrenciler, kutlamalara ise çalınan şarkılar eşliğinde son verdi.
23 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı