19 Eylül Gaziler Günü- ŞIRNAK



- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı - Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu - Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Mehmet Güngör'ün konuşması - Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın şehit aileleriyle selamlaşması - Vali Ali Hamza Pehlivan'ın konuşması - Yemekten detaylar19 Eylül Gaziler Günü - Siirt, Batman ve Şırnak 'ta 19 Eylül Gaziler Günü dolaysıyla törenler gerçekleştirildiŞIRNAK (AA) - Şırnak 'ta Valilik bahçesinde düzenlenen törende, Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, 23. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ve Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Mehmet Güngör Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Güngör yaptığı konuşmada, "Geçmişten bugüne kadar binlerce sivil savunmasız vatandaşımızı katlettiniz, şehit ettiğiniz, köylerimizde dağlarımızda yaptığınız katliamlarınızın izleri hala izleri mevcuttur. Üstelik bunu yaparken de Kürt insanların temsilciğine soyundunuz. Yaptığınız katliamlar gösteriyor ki siz ne Kürtsünüz ne de Müslümansınız, siz Kürtlerin düşmanısınız. Sizler hainsiniz, kalleşsiniz, alçaksınız. Birilerin maşasından başka bir şey değilsiniz."Program, bir otelde şehit ve gazi ailelerine verilen yemekle devam etti. Vali Pehlivan burada yaptığı konuşmada, şehitlik ve gaziliğin çok ulvi makamlar olduğunu söyledi.

Şırnak ve bütün ülke sınırlarında terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerinin kahramanca mücadelesinin devam ettiğini vurgulayan Pehlivan, "Şunu ifade ediyoruz ki aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz, gözünüz arkada kalmasın. Siz canınızı vatan için feda ettiniz, şehit oldunuz, gazi oldunuz ama yalnız değilsiniz bu süreç devam ediyor ve size arkanızdan her an mücadeleyi kaldığı yerden devam ettirecek nesiller geliyor. Yeni nesilden nöbetini sizlerden devralarak inşallah yoluna emin adımlarla devam ediyor." dedi.
Programa, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, kurum müdürleri, şehit ve gazi yakınları katıldı.

Güvenlik Güçleri Gazi Yakınları Şehit Aileleri Sivil Savunma Yalnız Değilsin 

Yalnız Değilsin Hakkında
Nerede bir gözyaşı, nerede kanayan bir yara, nerede derdine derman arayan varsa işte orada ‘Yalnız Değilsin’ var… Duygu Çuhadar’ın sunduğu, televizyon programcılığında usta bir ekip tarafından hazırlanan ‘Yalnız Değilsin’, hafta içi her gün 12:30'da Beyaz TV'de... Sizler de her konuda çekinmeden ‘Yalnız Değilsin’ ekibine 0 212 333 33 83 – 84-85-86 telefonlarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0549 813 34 32 numaralı Whatsapp ihbar hattına her konudaki...
devamı
19 Eylül 2019 Perşembe günü yayınlandı