Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti

Pendik ' te yol verme yüzünden tartıştıkları kamyonet sürücüsünü bıçaklayıp, otomobille ezmeye çalışan saldırganlar dehşet saçtı. O anlar güvenlik kamerasına işte böyle yansıdı.
Yol Verme Kavgası Güvenlik Kamerası Saldırganlık 


Alınan bilgiye göre, çalıştığı mobilya imalathanesine ait kamyonetle arkadaşını evine bırakmak için yola çıkan Erkan Kamacı ile bir otomobildeki şahıslar arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçtan inen şahıslar, Kamacı ' nın üzerine doğru yürümeye başladı. Kamyoneti çalıştıran Kamacı hemen olay yerinden uzaklaştıktan sonra bir işyerinin önüne aracı park edip, elindeki sopayla beklemeye başladı. Şahısların gelmesi üzerine sopayı yeniden kamyonete koyan Erkan Kamacı, araçtan inen şahıslar ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Kamacı, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği şahsı itti. Bunun üzerine duruma sinirlenen şahıs ise çıkarttığı bıçakla Kamacı ' yı bıçakladı. Yaralı halde kamyonetten sopayı alan Kamacı ise şahısların peşine koşmaya başladı. Araca binen zanlılar, otomobili Kamacı ' nın üzerine sürmeye başladı. Yol kenarına çekilmeyi başaran Kamacı, ezilmekten son anda kurtuldu. Ancak Kamacı ' yı yeniden yakalayan zanlılar bir kez daha bıçaklayıp, darp ettikten sonra kaçtı. Yaşanan tüm bu anlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Olayın ardından vatandaşların yardımıyla Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırılan Kamacı tedavi altına alındı. Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkıp şahısların eşkalini belirleyen polis ise zanlıları yakaladı. Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen zanlılardan Kamacı ' yı bıçakla yaralayan kişinin tutuklandığı bildirildi.
11 Haziran 2012 Pazartesi günü yayınlandı