Turist Kıza Sarıldı Ama...

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan İsveç uyruklu kadın turiste disko çıkışında sarılan ve yankesicilik yoluyla cep telefonunu çalan zanlı polis tarafından yakalandı.
Hırsızlık Zanlısı İsveç Güvenlik Kamerası Antalya 


Edinilen bilgiye göre, olay Çarşı Mahallesi İskele Caddesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla Alanya'ya tatile gelen İsveç uyruklu turist Nıls Erık Olof Svardström (20), bir diskoda arkadaşlarıyla eğlendikten sonra yürüyerek oteline giderken önlerini kesen Hacı Ç.(24), Svardström'e sarılarak dans etmeye başladı.

İddiaya göre, Hacı Ç, bu sırada Svardström'ün bin lira değerindeki cep telefonunu yankesicilik yoluyla alarak, hiç bir şey olmamış gibi ayrıldı. Bir kaç dakika sonra soyulduğunu anlayan Svardström, durumu devriye görevi yapan polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen ve cadde üzerindeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis, Hacı Ç'nin eşkalini belirledi. Zanlı olaydan 1 saat sonra Keykubat Caddesi'nde Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı adliyeye sevk edildi.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Cep telefonunu çaldığı iddia edilen Hacı Ç. ' nin İsveç uyruklu turist Nıls Erık Olof sokakta dans etmesi ve turistin soyulduğunu anladıktan sonra zanlının yanına gidip üzerini aramak istemesi ise bir işyerine ait güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

25 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı