60 Saniyede Hırsızlık
Hırsızlık Zanlısı Güvenlik Kamerası
Bursa'da gece saatlerinde cadde üzerinde ki bir kasaba giren hırsızlık zanlısı, tezgahta bulunan sucukları çaldı. İşyerinin içinde bir süre dolaşan zanlı, sucukları çaldıktan sonra tezgahın arkasında bulunan yazar kasayı açarak içersindeki bozuk paraları çaldı. Hırsızın yaptığı olay 60 saniye sürerken, zanlı kasapta çalacak başka birşey bulamayınca işyerinden ayrıldı. Sabah geldiğinde işyerinin kapısının levye ile zorlandığını gören işyeri sahibi hemen dükkana girerek kasaya yöneldi. Kasayı açamayan hırsız, ardından et reyonlarına geldi. Burada reyonların raflarını açmaya çalışan hırsız, suçuk çaldıktan sonra işyerinden çıktı. Hırsızın işyerinden başka hiçbir şey almadığını belirten Kasap Murat Tok, olayı şöyle anlattı.
' Sabah işyerinin önüne geldim. Kapının açık olduğunu fark ettim. Bir hırsızın girdiğini anladım. Hırsız, normal levye ile kapıyı açarak içeriye girdi. İşyerinde 1 dakika kaldı. Panikleyen hırsız kasaptan ayrılarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarına baktıktan sonra hemen emniyet güçlerine haber verdim. İnşallah yakalanır. '
5 Haziran 2012 Salı günü yayınlandı