USD (Alış - Satış) : 7,92 - 7,93 EURO (Alış - Satış) : 9,40 - 9,41
NİHAL YALÇIN HABERLERİ
 1  2  ...  3 

Nihal Yalçın kimdir?


• İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nü bitirmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk alanında Yüksek Lisans yapmıştır.

Filmografi

Cümbür Cemaat (TV Dizisi) 2010 - Rahime Yıldız
Avrupa Yakası 6. Sezon - 2009 Meryem
Hayatın Tuzu - 2009 Süheyla
Güldünya 2009 - Konuk Oyuncu
Kış Masalı - 2009 Figen
Ay Lav Yu 2009 Rukiye
Kurtlar Vadisi Pusu 1. Sezon - 2007 Bölüm Oyuncusu
Şöhret Okulu 2007 - Sirvan
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? - 2005 Bacı Zeyno

tamamı
NİHAL YALÇINVİDEOLARI
NİHAL YALÇINFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı
Advertisement Advertisement Advertisement