Yalan Dünya Bölüm: Nurhayat Ve Zerrin Dertleşiyor

Nurhayat kendi kafasına göre bir psikolog bulamayınca, imdadına Zerrin yetişiyor...
Beyazıt Öztürk İrem Sak Orçun Hakan Meriçliler Gülse Birsel 


Yalan Dünya 24. bölüm özeti:

Kanal D ' nin geçtiğimiz yayın dönemine damgasını vuran komedi dizisi “Yalan Dünya”, bu akşam (28 Eylül Cuma) yeni bölümleriyle yeni sezona başlıyor. Senaryosunu Gülse Birsel ' in kaleme aldığı, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk ' in yaptığı, müziklerini Nil Karaibrahimgil ' in hazırladığı “Yalan Dünya”, geçtiğimiz sezon olduğu gibi, yeni sezonda da yine Cuma akşamları saat 20.00 ' de ekrana gelecek.

Başrollerini; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay, Derya Karadaş, Ece Ercan ve Gönül Ülkü ' nün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni sezonda, Nurhayat ' ın ağabeyi Bünyamin karakteri ile Okan Çabalar da dahil oldu.

Büyük bir özlemle beklenen “Yalan Dünya”nın yeni sezon ilk bölümünün konusu şöyle; Rıza ' nın nikahtan kaçması büyük skandala neden olur. Gelinliği ile ortada kalan Nurhayat ' ı kimse sakinleştiremez. Herkes Rıza ' yı ararken o ise Deniz ' i bulmak için İzmir yollarına düşer. Fakat numarasını değiştiren Deniz ' e ulaşmak hiç de kolay değildir. Ege sahillerinde tatil yapan Bora, Açılay ve Emir de ona yardımcı olmazlar.

Yaşadıklarını hazmetmek için psikologlara giden Nurhayat ' a bir sürpriz de abisinden gelir. İtalya ' da yaşayan abi Bünyamin, düğünün iptal edildiğini öğrenince İstanbul ' a gelme kararı alır. Yaz tatili için yazlıklarına giden Kocabaşlar, orada da bir türlü rahat durmayan Orçun yüzünden zor anlar yaşarlar.

İstanbul ' daki işleri yoluna koyma bahanesi ile onlarla gitmeyen Selahattin ise Tülay ile adeta balayı yaşamaktadırlar. Fakat balayı, Rıza ' nın dönüşünü haber alan Kocabaşlar ' ın zamansız gelişi ile son bulur. Nurhayat ' ın mimar olan abisi Bünyamin ise ünlü bir mimar olarak Kocabaşlar İnşaat ' ın kapısını çalar.

Sezonun açılması ile birlikte Fırat ' ın Yazgısı ' nın da yeni dönem çekimleri başlar. Ancak dizi senaryosunu ellerine alan Deniz, Açılay ve Emir şok geçirir. Hem Rıza ' nın hem de Deniz ' in peşine adam takan Nurhayat, intikam almak için harekete geçer. Koca yaz, Deniz ile bir türlü konuşamayan Rıza ise, her şeyi anlatmak için fırsat kollamaktadır.
Beyazıt Öztürk Hakkında
Babasının polis olması nedeniyle, ilk ve orta öğrenimini Anadolu'nun farklı illerinde tamamladı. O zamanlar iki aşamalı olarak yapılan üniversite giriş sınavının ilk aşamasını geçip ikincisini kazanamayınca, resim yeteneğini değerlendirebileceği düşüncesiyle güzel sanatlara yöneldi.Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel bölümünü kazandı. Aynı zamanda lisanlı basketbolcu olan Öztürk, üniversite eğitimini sürdür...
devamı
İrem Sak Hakkında
İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında bir kaç tiyatro oyununda yer alan İrem, 2008 yılında Beşiştaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı. Aynı yıl içerisinde Dominos Pizza, Garanti Bankası, Coffe Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club reklamlarında oynadı. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi. Ardından 5'er Beşer programında Sinem karakter...
devamı
Hakan Meriçliler Hakkında
Filmografi: 2003 Kurtlar Vadisi 2004 Büyük Buluşma 2005 Kadın Her Zaman Haklıdır 2006 Erkekler Ağlamaz Ruj (kısa film) Emret Komutanım Şah Mat (sinema) 2007 Menekşe ile Halil Doğal Köle (kısa film) Semum (sinema) 2008 Kendi Okulumuza Doğru Komedi Türk Küçük Kadınlar 2008-2009 Adanalı 2009 Bahar Dalları Melekler ve Kumarbazlar (sinema) 2010 Deli Saraylı 2011 Tek Başımıza 2012 Yalan Dünya...
devamı
Gülse Birsel Hakkında
Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. Üniversitedeyken gazeteciliğe merak sardı ve Aktüel dergisinde çalışmaya başladı. Aynı dergide editörlük yaptı, başka dergi ve gazetelere yazılar yazdı. 1994 yılında New York'a gitti ve Columbia Üniversitesi'nde sinema üzerine yüksek lisans yaptı. 1996'da İstanbul'a döndü, Esquire ve Harper's Bazaar dergilerinin yayın yönetmenliğini yürüttü. Aralık 2001'den beri Sabah Gazetesi'ne yazılar yazmaktadır. Mart 2...
devamı
29 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı