Haber Arşivi

Ayvalik'ta Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Gür Sahaya Indi

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde; 30 Mart’ta yapilacak yerel seçimlerde Cumhur Ittifaki’nin Belediye Baskan adayi Ali Gür seçim çalismalarina basladi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:56:17

Tokatli Kadinlar Istanbul'un Ünlü Restoranlarina 'Tokat Dolmasi' Gönderiyor

Orta Karadeniz Kalkinma Ajansi (OKA) tarafindan desteklenen “Kadinin Gücü Tokat’in Gücü Projesi” ile Tokat’ta kurulan 14 kadin kooperatifinden biri olan Yesilirmak Kadin Kooperatifi, cografi isaret tescilli Narince yapragi ile hazirladigi dolmalari, Istanbul’daki ünlü restoranlara satmaya basladi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:56:16

Kutsal Emanetler Ankara'da

Geçmisten günümüze Kabe örtüleri, Sakal-i Serif, Kadem-i Serif ve kutsal emanetler Gölbasi’nda vatandaslarla bulustu.

9 Şubat 2024 Cuma   17:51:59

ATSO Baskani Ali Bahar Açiklamasi 'Saglik Turizminde Öncü Olmayi Fazlasiyla Hak Ediyoruz'

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO) Baskani Ali Bahar, “Sehrimizde çok büyük bir potansiyel var. Türkiye’ye tatil için gelen bir turist ortalama 950 dolar harcarken, saglik turizmi için gelen hasta bin 600 dolar harciyor. Türkiye genelinde saglik turizmi yetki belgesine sahip kuruluslari ve araci kuruluslari iller bazinda inceledigimizde Antalya, Istanbul ve Ankara’dan sonra üçüncü sirada yer almaktadir. Yani Antalya’miz saglik turizmi konusunda öncü olma konumunu fazlasiyla hak etmektedir” dedi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:48:48

Gaziantep'te Trafik Levhasi Hirsizina Suçüstü

Gaziantep’te trafik levhasi çalan süpheli sahis, devriye atan jandarma ekipleri tarafindan suçüstü yakalandi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:48:47

Okul Çevrelerinde Polis Denetimi

Eskisehir’de polis ekipleri tarafindan okul çevrelerinde gerçeklestirilen denetimde, çok sayida isletme ve sahis kontrol edildi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:48:46

Unkapani Meydani Yenilenen Yüzüyle Sakaryalinin Hizmetinde

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, örnek bir çevre düzenlemesi ve yeralti sadirvaniyla insa ettigi Unkapani Meydani’ni 1 milyon Sakaryalinin hizmetine sundu. Yesili, dekoratif dokunuslari ve vatandaslarin huzurla vakit geçirecegi alanlara sahip olan meydanin açilisini Baskan Ekrem Yüce ve protokol üyeleri yapti. Yüce, "Olasi bir depremde kullanabilecegimiz modern ve güçlü meydanlar insa ediyoruz. Burada da mimarisiyle ve kullanimiyla Sakarya’miza yakisir bir meydan kazandirdik. Hayirli olsun" dedi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:41:53

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Ara Transferde Hiz Kesmiyor

TFF 3. Lig ekibi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, 22 yasindaki tecrübeli kanat oyuncusu Abdulkadir Çelik renklerine bagladigini duyurdu.

9 Şubat 2024 Cuma   17:41:51

Bakan Osman Askin Bak Açiklamasi 'Voleybolda Zirveye Yürüyen Türkiye Var'

Okul Sporlari Voleybol Gençler Türkiye Sampiyonasi kizlar final mücadelesini izleyen Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, "Spordaki yeni basarilari hep birlikte alkislayacagiz. Sampiyon olan kizlarimiz ve erkeklerimiz ülkemizi olimpiyatlarda, Avrupa ve dünya sampiyonalarinda temsil edecek. Temelleri saglam çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen Türkiye var" dedi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:41:50

Milli Egitim Bakani Tekin, Erzurum'da 'Maarif Bulusmalari'na Katildi

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen “Maarif Bulusmalari” programina katildi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:41:21

Hava Kuvvetleri Komutani Orgeneral Kadioglu Katar'da

Hava Kuvvetleri Komutani Orgeneral Ziya Cemal Kadioglu, Katar Hava Kuvvetleri Komutani Tümgeneral Jassim Mohammad Ahmed Al-Mannai’nin resmi davetine icabetle beraberindeki heyetle Katar’a geldi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:41:20

Eskisehir'de Uyusturucu Madde Operasyonu

Eskisehir’de gerçeklestirilen uyusturucu operasyonunda yakalanan 13 süpheli tutuklanirken, çok miktarda uyusturucu madde, silah ve mermi ele geçirildi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:40:53

Bakan Yerlikaya Açiklamasi 'Usulsüz Çakar Kullanan Bin 433 Sürücüye 9 Milyon 227 Bin TL Para Cezasi Uygulandi'

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, 81 Il Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekiplerince isikli ya da sesli uyari isareti bulunan cihazlari mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan kisilere yönelik yapilan denetimlerde bin 433 sürücünün tespit edildigini ve 9 milyon 227 bin TL para cezasi uygulandigini açikladi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:40:52

KGM'nin Is Makinesi Düzeltmeye Çalistigi Çukuru Obruga Çevirdi

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde yolda olusan çukurun bulundugu alanda çalisma yapan Karayollari Genel Müdürlügüne (KGM) ait is makinasi da çukura düstü. Is makinesi çukuru daha da büyüterek yolu adeta obruga çevirdi. Yasanan olayda facianin esiginden dönülürken, is makinesi vinçle yoldan kaldirildi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:40:51

Kazada Yaralan Arkadasini Birakip Kaçti

Edirne’de ters yönden gelen otomobille çarpisan motosikletin sürücüsü, motosikletin arkasindaki yarali arkadasini kaza yerinde birakip kayiplara karisti.

9 Şubat 2024 Cuma   17:40:50

Emine Erdogan Açiklamasi 'Güçlü Bir Türkiye Üç Temel Üzerinde Yükselir; Güçlü Kadin, Güçlü Aile Ve Güçlü Toplum'

Istanbul’da düzenlenen “Is Pozitif” tanitim programinda konusan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan, “Güçlü bir Türkiye üç temel üzerinde yükselir; güçlü kadin, güçlü aile ve güçlü toplum” dedi. Erdogan, kadinlarin istihdama katilmasi ile dünya genelinde yoksullugun azalmasi arasinda bir paralellik bulundugunu ifade etti.

9 Şubat 2024 Cuma   17:37:42

Karapürçek'te 3 Buçuk Kilometrelik Hat Sil Bastan Yenilendi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, bir süre önce çalismalara basladigi Karapürçek Hocaköy Mahallesi’nin grup yollarini yepyeni bir yüze kavusturuyor. Bölgeye giderek çalismalari bizzat yerinde inceleyen Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, vatandasla bulustu. Yüce, “12 metrelik genislige caddemizde yaya yürüyüs yolu ve yagmur suyu hatti imalatini tamamladik. Son olarak sicak asfaltini serip hizmete açacagiz” dedi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:37:15

Söke Belediyesi Araç Filosu Büyüyor

Söke Belediyesi’nde belediye baskanligi görevini devralan Dr. Mustafa Iberya Arikan çalismalarini sürdürürken, araç filosuna kepçe kazandirdi. Hibe yoluyla Söke Belediyesi’ne bagislanan kepçenin tanitimi Söke Belediyesi önünde yapildi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:37:14

Gaziantep'te Terör Örgütü Propagandasi Yapan Sahis Yakalandi

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafindan terör örgütlerinin ve isbirlikçilerinin faaliyetlerini engellemek için siber suçlarla mücadele kapsaminda düzenlenen operasyonda 1 kisi gözaltina alindi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:37:13

Ingiliz Ögretmeni Öldürüp Intihar Girisiminde Bulunan Süpheli Tutuklandi

Kartal’da, anaokulunda Ingilizce ögretmenligi yapan Katie Erorbay’i öldürdükten sonra intihar girisiminde bulunan taksi soförü Mustafa G., "kasten öldürme" suçundan tutuklandi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:37:12

Kars, 27. Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm Ve Seyahat Fuari'nda Tanitildi

Dünyanin en büyük bes turizm fuarindan biri olan ve her yil binlerce sektör profesyoneline ev sahipligi yapan 27. EMITT Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’nda Kars standi yogun ilgi gördü.

9 Şubat 2024 Cuma   17:36:41

Sakaryali Judocu, Erzurum'da Podyuma Çikti

Erzurum’da düzenlenen Üniversiteler Judo Türkiye Sampiyonasina katilan Sakarya Büyüksehir Judo takimi sporcusu Sedat Durmus 81 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

9 Şubat 2024 Cuma   17:32:59

Feci Kazada Hayatini Kaybeden Metrobüs Soförü Eyüp Maytalman, Son Yolculuguna Ugurlandi

Bozulan metrobüsü tamir etmeye çalistigi sirada baska metrobüsün çarpmasi sonucu hayatini kaybeden soför Eyüp Maytalman, sevenleri esliginde son yolculuguna ugurlandi. Esenyurt’ta kilinan cenaze namazi ardindan ise defnedilmek üzere memleketi Ordu’ya götürüldü.

9 Şubat 2024 Cuma   17:32:58

Ziya Taskent'te Unutulmaz Bir Aksam

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin kültür takvimi çerçevesinde Ziya Taskent’te tasavvuf konseri veren Gökhan Arikan, Aziz Hardal ve ekibi icra ettikleri eserlerle kulaklarin pasini silerek sanatseverlere unutulmaz bir aksam yasatti.

9 Şubat 2024 Cuma   17:29:15

Nilüfer'e Modern Donanimli Fitness Salonu

Nilüfer Belediyesi’nin Konak Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi içindeki fitness salonu, bastan sona yenilendi. Salona son model spor aletleri alinirken, sauna ve buhar odasi da eklendi. Yenilenen salonu gezen Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, spor yapmak isteyenleri böyle modern bir alana kavusturmaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

9 Şubat 2024 Cuma   17:29:14

 1  2  ...  5  6  7  ...  32  33