Karapürçek'te 3 Buçuk Kilometrelik Hat Sil Bastan Yenilendi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, bir süre önce çalismalara basladigi Karapürçek Hocaköy Mahallesi’nin grup yollarini yepyeni bir yüze kavusturuyor. Bölgeye giderek çalismalari bizzat yerinde inceleyen Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, vatandasla bulustu. Yüce, “12 metrelik genislige caddemizde yaya yürüyüs yolu ve yagmur suyu hatti imalatini tamamladik. Son olarak sicak asfaltini serip hizmete açacagiz” dedi.

Karapürçek'te 3 Buçuk Kilometrelik Hat Sil Bastan Yenilendi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi program dahilinde sürdürdügü sicak asfalt çalismalarina Karapürçek’te devam ediyor. Yol Bakim ve Asfalt Koordinasyon Dairesi Baskanligina bagli ekipler, Karapürçek ilçe ulasimi için önem arz eden Hocaköy Mahallesi Karapürçek Caddesi’nde sicak asfalt çalismalarini tamamliyor. Bölgenin ulasim arteri bu çalismayla birlikte degisiyor ve Hocaköy yepyeni bir yüze kavusuyor. SASKI marifetiyle imalatlari gerçeklesen yagmur suyu hatti ile uzun yillar boyunca sel ve taskin riskleri ortadan kalkti. Yenilenen içme suyu hatti ile bölge halki sorunsuz ve kaliteli içme suyuna kavustu. Dogalgaz çalismalarinin tamamlanmasiyla bölge halki dogalgaz rahatligina kavusarak üst yapi çalismalarina baslandi.

Altyapisi tamamlanan Karapürçek Caddesi’nde genisligi 3 metreyi bulan çift tarafli yaya yolu insa edilerek vatandaslarin güvenli sekilde seyahat etmesi saglandi. 12 metre genislige, bin 100 metre uzunluga sahip caddeye toplamda 3 bin 500 metre sicak asfalt serimi gerçeklesti. Çizgi çalismalari sonrasinda yenileme islemlerinin tamamlanacagi caddeyi vatandaslarin hizmetine açilacak. Karapürçek Hocaköy Mahallesi’nde devam eden sicak asfalt çalismalarini yerinde takip eden Baskan Ekrem Yüce, “Düsüncemiz, derdimiz, gayretimiz sadece sehrimize ve hemserilerimize hizmettir. Bu düsturla sehrimizin 16 ilçesinde asfalt çalismalarimizi program dahilinde sürdürdük. Bugünde program dahilinde Karapürçek ilçemizde Hocaköy Mahallemizin yagmursuyu, kanalizasyon altyapisi, kaldirimlari ve sicak asfaltiyla tamamen yeniliyoruz. Altyapisi tamamlanan ve sicak asfalt çalismalarinda sona geldigimiz caddemizi en kisa sürede ilçe halkimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Kaynak: İHA