Etimesgut Haberleri (Ankara)

Müşteki General, Sanıkların 'Terör Saldırısı Vardı' İddiasını Çürüttü

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada, 15 Temmuz'da Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanı olan emekli Tümgeneral Akyol, müşt

Ankara / Etimesgut 21 Aralık 2017 Perşembe

Etimesgut Zırhlı Birlikler Davasında Müşteki Beyanları Alınıyor

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 52 kişinin yargılandığı davaya müşteki beyanlarının alınmasıyla devam ediliyor.

Ankara / Etimesgut 21 Aralık 2017 Perşembe

'Kucağında Çocuğuyla Tankın Önüne Yattı'

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 52 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi Tank sürücüsü Uzman Çavuş Akça: 'Bir kad

Ankara / Etimesgut 20 Aralık 2017 Çarşamba

'Mahrem İmam'la Yaptığı 5 Bin 500 Telefon Görüşmesini İnkar Etti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 52 kişinin yargılandığı davaya, sanık savunmalarıyla devam ediliyor Görev yeri olmadığı halde zırhlı birli

Ankara / Etimesgut 20 Aralık 2017 Çarşamba

Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul Ve Eğitim Tümen Komutanlığı Darbe Davası

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanlığı personelinin katıldığı eylemlere ilişkin 42'si tutuklu 52 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi.

Ankara / Etimesgut 18 Aralık 2017 Pazartesi

Başkentte FETÖ Operasyonu

FETÖ'nün kapatılan eğitim kurumlarına yönelik operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 27 şüpheliden 11'i yakalandı Şüphelilerinden 2'sinin yurtdışına kaçtığı belirlendi.

Ankara / Etimesgut 11 Aralık 2017 Pazartesi

Başkent'te FETÖ/PDY Operasyonunda 11 Kişi Gözaltına Alındı

Başkent’in 2 ilçesinde yürütülen FETÖ/PDY operasyonlarında 11 kişi gözaltına alındı.

Ankara / Etimesgut 11 Aralık 2017 Pazartesi

Ankara'da 'Kaçak Elektronik Sigara Likidi' Operasyonu

Başkentte düzenlenen operasyonda 17 bin 160 şişe kaçak elektronik sigara likidi ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara / Etimesgut 9 Aralık 2017 Cumartesi

Zırhlı Birliklerde Yemin Töreni

Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığında eğitimlerini tamamlayan 34. dönem tankçı 54 uzman erbaş için yemin töreni düzenlendi Tümen Komutanı Albay Pekin: 'Komutanınız olarak sizlerin ettiğiniz yemine bağlı kalacağ�

Ankara / Etimesgut 8 Aralık 2017 Cuma

MİDDER'den Demirel'e Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanı Özgür Elver, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i ziyaret etti.

Ankara / Etimesgut 6 Aralık 2017 Çarşamba

CHP'li Gök Açıklaması 'Ne Bedel Ödenmesi Gerekiyorsa Ödemeye Hazırız'

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Levent Gök, "Temiz siyaset, ahlak ve temiz toplum, dürüst toplum adına ne bedel ödenmesi gerekiyorsa ödemeye hazırız" dedi.

Ankara / Etimesgut 6 Aralık 2017 Çarşamba

Futbol Açıklaması TFF 2. Lig

Kırmızı Grup'ta kural hatası nedeniyle yapılan tekrar maçında Etimesgut Belediyespor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'i 31 yendi.

Ankara / Etimesgut 6 Aralık 2017 Çarşamba

FETÖ'nün Sivil Yapılanmasına Büyük Darbe

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında, örgütün 'gaybubet' olarak adlandırılan mahrem evlerine düzenlediği operasyonun FETÖ'nün sivil yapılanmasına büyük darbe vurduğu açıklandı Gözaltı

Ankara / Etimesgut 6 Aralık 2017 Çarşamba

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran Açıklaması

'(CHP Etimesgut ilçe başkanlığına tehdit iddiası) CHP ne kürsüden tehdit savuranlardan korkar, çekinir ne de gizlice kapımıza kadar gelip tehdit bırakan çakallara meydanı boş bırakır'.

Ankara / Etimesgut 6 Aralık 2017 Çarşamba

CHP'ye Tehdit Mesajıyla İlgili 3 Kişi Yakalandı

Ankara Valiliğinden, CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı kapısına tehdit içerikli mesaj bırakılmasıyla ilgili 3 kişinin yakalandığı bildirildi.

Ankara / Etimesgut 6 Aralık 2017 Çarşamba
 1  2  ...  31  32  33