Vosvoscular Dünya Çevre Gününü Kutladı

Ankara Volkswagen Fun Clup Üyeleri Akçakoca'ya konvoy halinde gelerek Dünya Çevre gününü kutladılar.Balıkçı Barınağında bir araya gelen 35 vosvoscu birlikte hatıra fotoğrafları çektirerek Dünya Çevre Günü etkinliklerine katıldılar.
Volkswagen Dünya Çevre Günü 


Turizm İl Müdürü Özcan Budak yaptığı açıklamada, 3 yıldır Vosvoscuların Düzce ve Akçakoca ' ya geldiklerini belirterek, ''Ankara Volkswagen Fun Clup üyeleri 35 kişilik grup Akçakoca'ya gelerek çeşitli etkinlikler yapmaktayız. Bu grubun içersinde sanatçı ve Prof. Cem Akgün ' de bulunmakta. Biz Akçakoca'da sadece deniz turizminin olmadığını alternatif sporlarında olabileceğini motor sporlarında olduğunu göstermektir. Böylece burada istihdam oluşturmak. Amacımız doğa sporunu deniz ile birleştirmektir. Aynı zamanda Dünya Çevre Haftası dolayısıyla bir etkinlik yapıyoruz'' diye konuştu.

Ankara Volkswagen Fun Clup Başkanı Olgun Şensoy, Düzce Valiliği ve Çevre Müdürlüğünün davetlisi olarak geldiklerini belirterek, ''Burada çok güzel bir güleryüz var bu nedenle buradayız adeta bizleri buraya çekiyor. Dünya Çevre günü dolayısıyla yaptığımız bir etkinlik özellikle deniz kirliliği bizleri üzüyor bu nedenle sahip çıkmamız gerekiyor. Böyle güzel bir doğaya herkesin sahip çıkması gerekiyor. Cennet gibi bir ilçemiz var.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Akçakoca'da alışveriş yapan kulüp üyeleri kamp kurdular.
4 Haziran 2012 Pazartesi günü yayınlandı