Vali Günaydın, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - ISPARTA

Vali Günaydın, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - ISPARTA - AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması - Vali Günaydın'ın fotoğrafları incelemesi ve oy kullanması - Vali Günaydın ile röportajAA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması - Isparta Valisi Günaydın, 3 fotoğraf için oy kullandıISPARTA (AA) - Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Günaydın, haber kategorisinde Murat Yolcu'nun "Komandoların eğitimi", yaşam kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Somali'de çocukların oyunu" ve spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" fotoğraflarına oy verdi.Oylamanın ardından Günaydın, dünyanın dört bir köşesinde çekilen fotoğrafların AA'nın ne kadar güçlü bir ajans olduğunu açık ve net şekilde ortaya koyduğunu söyledi.

Bu çalışmalarından dolayı AA'nın değerli yönetici ve çalışanlarını yürekten kutladığını ifade eden Günaydın, bu yıl da AA tarafından çok güzel işlere imza atıldığını dile getirdi.AA'nın dünyadaki bütün olayları anında hem Türkiye'ye hem de diğer ülkelere iletme konusunda çok başarılı bir ajans olduğuna dikkati çeken Günaydın, şöyle konuştu:"Çok önemli yerlere geldi ve önemli çalışmalara imza atıyor. Bu yarışmada öncelikle Isparta 'mızda çalışan arkadaşımızın fotoğrafını oyladım. Bütün fotoğraflar çok güzel. Yarışmaya konu olan fotoğraflar anlamlı ve özel. Bende kendi değerlendirmelerime göre 3 kategoride oylamayı yaptım tekrar güzel çalışmalarından dolayı ve ülkemizi başarıyla bu alanda temsil ettiklerinden dolayı Anadolu Ajansımıza teşekkür ediyorum."
Yarış Sparta Dolar Gori 

22 Aralık 2017 Cuma günü yayınlandı