Taksim'de Koşturan Yarışma

Bir kargo şirketinin çalışanları için Taksim'de düzenlediği yarışma, ilginç görüntülere sahne oldu. Yarışmada kendilerine verilen görevleri bir an önce tamamlamak için İstiklal Caddesi'nde koşan kargo şirketi çalışanları, vatandaşları da gülümsetti. Yarışmada derece giren personel, ödülün de sahibi oldu.
İstiklal Caddesi Galata Taksim İstiklal 


İş yükünden bunalan çalışanlarının stres atmasını amaçlayan bir kargo şirketi Taksim'de ilginç bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmada, kargo şirketi çalışanları, kendilerine verilen görevleri gruplar halinde yerine getirmeye çalıştı. İstiklal Caddesi, Taksim, Pera ve Galata çevresinde gerçekleştirilen yarışmada ilginç görüntüler de oluştu.

Yarışmacılar kendilerine verilen 10 maddelik görev listesine göre kimi zaman vatandaşlarla fotoğraf çektirdi, kimi zaman ise gül dağıttı. Yarışmaya dereceye giren çalışanlar, ödülün de sahibi oldu.

Yarışmacıların gül verdiği bir vatandaş, ' Yanıma ellerinde bir gülle yanaştılar. Çok sevimli sempatiklerdi. Çok hoşuma gitti. Herhalde bir personel aktivitesiydi ' dedi.Akın Şakar isimli şirket çalışanı ise, ' İki saatte bize verilen görevleri gerçekleştirmeye çalıştık. Her bir görev birbirinden farklıydı. Görevler içerisinde biriyle fotoğraf çektirmek de vardı, çiçekçiden bir çiçek alıp birine takdim etmek de vardı. Çok eğlenceli ve keyifliydi ' diye konuştu.
14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı