Subaşı Köyü'nde Yaşayan Hüseyin Şen 70 Yaşında Ehliyet Aldı

Çanakkale ' nin Lapseki ilçesine bağlı Subaşı köyünde yaşayan Hüseyin Şen, ilerleyen yaşına rağmen girdiği sürücü sınavında başarılı oldu. Üniversite mezunlarından daha yüksek puan alan Şen, ehliyetine kavuştu.
Ehliyet Belgesi Subaşı Sürücü Ehliyeti 


70 yaşındaki Hüseyin Şen, köyde kullanmak için aldığı motosikletle, Jandarmadan 2 kez trafik cezası yiyince, kursa kaydolup ehliyet almaya karar verdi. 70 kursiyerle birlikte sınavlara hazırlanan Hüseyin dede, geçtiğimiz hafta, kendisiyle birlikte imtihana giren üniversiteli kursiyer arkadaşlarından da yüksek puan alarak ehliyete hak kazandı. Trafik, sağlık bilgisi ve motor derslerinden 100 tam puan alıp direksiyon sınavını da başarıyla geçen Hüseyin dede, sonunda ehliyetine kavuştu.

Ehliyetini teslim aldıktan sonra, mutlu olduğunu söyleyen Şen, “Ben zamanda hata yapıp ehliyetsiz araç kullandım. Keşke ehliyetimi zamanında alsaydım. Kimse sürücü belgesi olmadan araç kullanmasın” dedi.

Kurs müdürü Meliha Aşkın da, “Hüseyin amca, 2 ceza ödedikten sonra bize geldi. B ve A2, yanı otomobil ve motosiklet ehliyeti almak istedi. Girdiği sınavlarda başarılı olarak bugün ehliyetini cebine koydu” diye konuştu.
14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı