Diyarbakır’da Başbakan’a Destek Mitingi

30 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisin ' den (Ak Parti) Diyarbakır ' ın Yenişehir İlçe Belediye Başkan adayı olan Sebgetullah Seydaoğlu 10 Ağustos ' ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Diyarbakır'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' a destek mitingi düzenledi.
Cumhuriyet Cumhurbaşkanlığı Sebgetullah Seydaoğlu Seyrantepe Recep Tayyip Erdoğan 


Diyarbakır ' ın Yenişehir ilçesi Seyrantepe semtinde bulunan Cumhuriyet Garajı önünde yapılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' a destek mitingine çok sayıda vatandaş katılırken, kadınların yoğun katılım göstermesi dikkat çekti. Sebgetullah Seydaoğlu mitingde, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan ' a destek istedi. Seydaoğlu, ' Biliyorsunuz 10 Ağustos 2014 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimi var, onun öncesinde ben Seydaoğlu olarak Yenişehir ' den Belediye başkan adayı olmuştum, öncelikle yerel seçimlerde bana verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Şimdi ise Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ' a destek vermenizi istiyorum. 10 Ağustos'ta bir demokrasi şöleni ve bir seçim olacak. Bu seçim cumhurbaşkanlığı seçimidir, tek oyunuz var ve bir tek insan seçilecek, iki kişi seçilmeyecek. Seçimlerde mutlaka sandık başına gidin ve oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan ' a verin” dedi.

Irak ' ta Yezidilere ve Müslümanlara karşı IŞİD ' in yapmış olduğu saldırıları da kınayan Seydaoğlu; yapılanların insanlığa ve müslümanlığa sığmadığını söyledi. Yapılan konuşmanın ardından kalabalık sessizce dağıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
8 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı