Deutz-Fahr 7250 TTV Traktör Tam 400 Bin Tl

Bursa'da Tarım Fuarı'nda görücüye çıkan Deutz-Fahr 7250 TTV traktör, 400 bin lira satış fiyatı ile dudak uçuklatıyor. Deutz-Fahr Türkiye Genel Müdür Mehmet Uzunköprü, 7250 TTV'nin fuarda en güçlü beygir gücüne sahip traktör olduğunu söyledi.
Tarım Uluslararası Hayvancılık 


Tarım sektörünün önde kuruluşlarını bir araya getiren Bursa 6. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 2013 yılının en iyi traktörü seçilen Deutz-Fahr 7250 TTV'ye de ev sahipliği yaptı. Klima ve açılır tavanıyla lüks bir otomobili aratmayan traktör, özel süspansiyon sistemi ile tarlada çalışırken bile asfalt yolda seyrediyormuş hissi uyandırıyor. Ses yalıtım sistemi ve kabinindeki hava filtreleri de sürücü için ayrı bir konfor sağlıyor.

1-5 Ekim 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde davetlilerini ağırlayacak olan Deutz-Fahr firmasının getirmiş olduğu 7250 TTV'den Türkiye'de sadece 1 tane bulunuyor. 275 beygirlik dev traktör, otomatik vites sayesinde de ayrı bir konfor sağlıyor. Lüks otomobiller kadar özelliğe sahip olan traktörün klimalı olması en basit özellik olarak görülüyor. Otomatik vitesli traktörün motorları en zorlu şartlarda bile geniş bir çalışma aralığında üstün yakıt tasarrufu sağlıyor.

Deutz-Fahr Türkiye Genel Müdür Mehmet Uzunköprü, fuarda en güçlü beygir gücüne sahip traktör olduğunu söyledi. Çiftçilerin hayallerini süsleyen bu traktörün 400 bin lira olduğunu ifade eden Uzunköprü, ' Bu tarz traktörleri özellikle büyük arazi sahipleri tercih ediyor. Donanım anlamında da ciddi özelliklere sahip olan bu traktör de yok yok diyebiliriz. Klimasından otomatik vitesine, sınırsız vites seçeneğinden dokunmatik ekranına kadar dünya da 2013 yılının en iyi traktörü seçildi. Fuarda 25 beygirden başlayan traktörler, 275 beygir gücüne kadar çıkarken, fiyatları ise 35 bin lira ile 400 bin lira arasında değişiyor ' diye konuştu.

1 Ekim 2013 Salı günü yayınlandı