Bakan Veysel Eroğlu, DSİ 211. Şube Müdürülüğü’nde Fidan Dikti.

Açılış ve temel atma törenlerini katılmak üzere Aydın ' a gelen Orman ve Su Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ 211. Şube Müdürülüğü ' nde fidan dikti. Bakan Eroğlu, tüm Aydın ' ı yeşillendireceklerini belirtti.
Kerem Al Mehmet Erdem Veysel Eroğlu Meteoroloji Sivil Toplum 


Çine ilçesinde gerçekleştirilecek olan açılış ve temel atma törenleri öncesi Aydın DSİ 211. Şube Müdürlüğü Salonu ' nda Sulama Birlikleri, Sivil Toplum Örgütleri ve Ziraat Odaları temsilcileri ile, ardından da kaymakamlar, belediye başkanları ve bakanlığına bağlı kurumların müdürleri ile toplantı düzenleyen Orman ve Su Bakanı Veysel Eroğlu, “Aydın ' da yaklaşık 1 milyar TL ' lik yatırım gerçekleştiriyoruz. 2012 yılında 6.5 milyar yatırım yaptık. Ziraat Odaları ve Sulama Birlikleri Başkanları ile koordinasyon toplantısında bir araya geldik. Aydın için hayati önem taşıyan Gökbel Barajı ' nın temelini atacağız. İnşallah bu toplantılarda Aydın için faydalı kararlar alacağız” dedi.

Bakan Eroğlu toplantı arasında Aydın ' da Vali Kerem Al, Milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş, DSİ, Meteoroloji ve Orman Genel Müdürleri ile hatıra fidanı dikti.
27 Nisan 2013 Cumartesi günü yayınlandı