72 yaşındaki muhtarın on parmağında on marifet var - KAYSERİ
Sahabiye Mahallesi'nde 5 dönemdir muhtarlık yaptığını anlatan Gerçel, şöyle devam etti:"Sporla ilgilendim uzun yıllar. Türkiye'de 40 yıl güreş hakemliği yapan tek kişiyim, uluslararası güreş hakemiydim. 21 yıl Voleybol İl Temsilciliği yaptım. Voleybol milli hakemiydim. Geçen yıla kadar hakemlik ve gözlemcilik yapıyordum. Ayrıca Sahabiye Spor Kulübü'nü kurdum. Kayseri 'de en fazla lisanslı sporcuya sahip kulübüz. Sporcularımızın pek çok branşta madalyaları bulunuyor."Kitaplığında 30 bine yakın kitap bulunduğunu belirten Gerçel, 1963 yılından bu yana çeşitli gazetelerin temsilciliğini yaptığını ve 12 dergi çıkardığını aktardı. Basılmış çok sayıda kitabı da bulunan Gerçel, şunları söyledi:"1978 yılında Kayseri Kültür ve Turizm Derneği olarak daha önce büyüklerimiz tarafından yayımlanmış Erciyes dergisini devralarak devam ettirmeye başladık. Erciyes dergisinde 42. yılda 500'üncü sayıya ulaşmak nasip oldu. Erciyes, Anadolu'nun en uzun ömürlü dergisidir. Aynı zamanda Türkiye'nin de hakemli en uzun ömürlü dergisidir."Muhtar Gerçel, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.
Muhabir Uzun Ömür Basketbol Uluslararası Araştırmacı
Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
18 Ekim 2019 Cuma günü yayınlandı
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı