Zuhal Topal'da Hakan-Seba Komedisi

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programı Fox ekranlarında her gün yeni adaylar ve konuklar ile devam ediyor.
İran Zuhal Topal İzdivac 


Artık herkesin yakından tanıdığı ve evlilikleri ile olay olan Hakan - İranlı Seba ikilisi dün yayınlanan Zuhal Topal'da yine boy gösterdiler. İlişkileri başladığından beri izdivaç programlarının takipçileri tarafından çok sevilen Hakan - Seba, yaşadıkları tüm olumsuz durumlardan sonra boşanmanın eşiğine gelmişlerdi.

Zuhal Topal'ın programında ilişkileri ile ilgili kozlarını paylaşan ikili, bir birlerinden o kadar çok olumsuz etkilenmişler ki her iddiada daha üstün olmak için çok komik diyaloglara zemin hazırlar olmuşlar. Seba ve Hakan'ın aralarındaki bu komik anlardan bazılarını videomuzda bulabilirsiniz.
Zuhal Topal Hakkında
Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteri canlandırmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden ayrıldı. Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde bir kaç bölümde Esra Erol rolünde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştı. Esra Erol...
devamı
18 Eylül 2015 Cuma günü yayınlandı