Yetenek Sizsiniz 2. Tur Ali Alkan Çömlek izle (Yarı Final Barmen Şov)

Yetenek Sizsiniz 2. Tur Ali Alkan Çömlek performansı izle. Yetenek Sizsiniz Türkiye Barmen Ali Alkan Çömlek şov geceye damgasını vurdu. Yetenek Sizsiniz Türkiye - Ali Alkan barmen show. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Barmen Ali Alkan Çömlek 2. Tur Gösterisi ile izleyicilerden muhteşem puan aldı. Yetenek Sizsiniz Ali Alkan izle . Ali Alkan Çömlek şişe gösterisi 2. tur 02 Şubat 2013
Hülya Avşar Ali Alkan Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Barmen Ali Alkan Çömlek yaptığı şov ile başta Acun Ilıcalı olmak üzere bütün izleyenleri kendine hayran bıraktı.Performansında sınırları iyice zorlayan Ali Alkan, aksesuar olarak taktığı şapkasını ve yeleğini şovu sırasında çıkarttı..Bu muhteşem gösteri karşısında stüdyoda bulunan izleyenler yarışmacıyı ayakta alkışladı..

Ali Alkan Çömlek ' in performansı sonunda yaptığı muziplikler ile herkesi güldüren Alp Kirşan stüdyoya geldi.Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar ' ın ısrarları üzerine o da mini bir şov yaptı.. Alp Kirşan bir kaç deneme sonrası bir hareketi yapmayı başardı.Yarışmacı Ali Alkan Çömlek oylama sonucu % 96 aldı..

Ali ' nin bu performansı sonucu Acun Ilıcalı ' ' Bence dünya çapında bir gösteriydi.. Zaten seyirci de oyları ile bunu gösterdi. ' ' diyerek yarışmacının performansını çok beğendiğini söyledi.Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin bu geceki bölümünde Ali Alkan Çömlek'in barmenlik gösterisi geceye damga vurdu.Çömlek, yaklaşık 3 yıldır hazırlandığı ' Şişe çevirirken yeleğini giyme ' gösterisiyle izleyiciyi büyüledi.

ŞİŞE ÇEVİRİRKEN YELEK GİYDİ

Sergen Yalçın'ın, daha önceki performanslarına dayanarak ' gördüğüm en iyi yarışmacı ' dediği Ali Çömlek, 3 yıl önce yaptığı ' şişe çevirirken yelek çıkarma ' yı ' yelek giyme ' olarak değiştirdi. Stüdyodaki izleyicinin de büyük beğenisini toplayan Ali Alkan Çömlek, yüzde 96 gibi büyük bir beğeni oranıyla 2. turu geçmeye hak kazandı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
3 Şubat 2013 Pazar günü yayınlandı