Yaşar Nuri Öztürk'den Hindi Taklidi!

Yaşar Nuri Öztürkden Hindi Taklidi! Saba Tümer ile Bugün programının konuğu Yaşar Nuri Öztürk izleyenleri güldürdü. Canlı yayında yılbaşı ve hindiden bahseden Yaşar Nuri hindi yemenin günah olmadığını her zaman yenilebileceğini söyledi. 2 hafta önce hindi yediğini söyleyen Nuri Hoca ' hindi helikopter gibi sürekli damdan dama atlıyordu, komşuların bahçesinden topluyorduk. Ben de adama abi şu hindiyi kes dedim. 2 hafta önce yedik. ' diyerek bir anısını anlattı.
Saba Tümer Yaşar Nuri Öztürk 


Yaşar Nuri Öztürk hindilere ' kabarama kabarama kel Fatma, annen güzel sen çirkin ' dediklerini söyledi ve hindi taklidi yapıt. Yaşar Nuri Hoca'nın bu taklidi Saba Tümer'i gülme krizine soktu.

Saba Tümer Hakkında
Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra ikinci tercihi olan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazandı. Üniversitede okurken akrabası Nuri Çolakoğlu, Show TV'yi kurmakla meşguldü ve kendisine asistanlık teklif etti fakat Saba Tümer, bu teklifi annesinin izin vermeyişi sebebiyle reddetmek zorunda kaldı. Bitirdikten sonra 6 ay Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. Annesinin vefatı üzerine derslere bir süre ara...
devamı
29 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı