Uğur Arslan yaptığı taklitlerle kırdı geçirdi

Show Tv'de yayınlanan ünlü sanatçı Alişan'la manken Çağla Şıkel'in sunduğu Herşey Dahil programına şair, sunucu aynı zamanda televizyon yapımcısı olan Uğur Arslan konuk oldu.
Alişan Show Tv Mustafa Keser Uğur Arslan Halil Sezai 


Arslan, yaptığı taklitlerle programa damga vurdu.

Prgramda Halil Sezai ve Mustafa Keser taklidi yapan Uğur Arslan stüdyodakileri gülmekten kırdı geçirdi. Yaptığı taklitlerden seyircilerden tam not olan Uğur Arslan 'İnsanlar hep beni ciddi programlarda gördü halbuki benim geçmişimde tiyatro var. Ben tiyatro ve sinema okudum. Ara sıra fırsatlar geldiğinde bunları koydum. Hayat aynı zamanda gülümsemenin de olduğu esprinin de olduğu bir şey. Hayat Sadece ciddiyet sadece basma kalıp değil hayatta gülme de var, ağlama da vardır. O yüzden beni sevenlerin beni izleyenlerin beni her halimle görsün istiyorum. Beni ağlarklen de görsünler gülerken de görsünler' şeklinde konuştu.
Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
17 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı