Türkiye'de Hava Durumu Ankara - İzmir - İstanbul (26 Aralık 2012)

26 Aralık 2012 Türkiye'de hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Durumu, İstanbul Hava Durumu. En güncel hava durumu bilgisi, Ankara Hava Durumu, İzmir Hava Durumu, Ankara Hava Tahmini, İstabul Hava Tahmini ve Yurttta hava durumu.
Hava Tahmini Hava Durumu Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü 


Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor.Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı; yurdun iç ve batı kesimlerinde 3 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar; genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla kuzeybatı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara:
Parçalı bulutlu, yer yer sisli 7

İstanbul: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor 14

İzmir: Az bulutlu ve açık, sabah saatleri yer yer sisli 17

Adana:
Az bulutlu ve açık, sabah saatleri yer yer sisli 17

Antalya: Az bulutlu ve açık 19

Samsun: Parçalı bulutlu 16

Trabzon: Parçalı bulutlu 12

Erzurum: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor -6

Diyarbakır:
Parçalı ve az bulutlu 12 - İstanbul
26 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı