Tolga Karel: Recep Tayyip Erdoğan'a hayranım

TVNET ' te Büşra ve Kübra Sönmezışık ' ın sunduğu İkiz Aynası programını katılan Tolga Karel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Türkiye Cumhurbaşkanı Tolga Karel Recep Tayyip Erdoğan 


CUMHURBAŞKANI'NIN HAYRANIYIM

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklama yapmadığını dile getiren Karel Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığını ifade etti. Karel şunları söyledi:

“Kendisini 12 yıl önce gördüğümde babama'Bu insan Türkiye'nin en önemli insanlarından biri olacak ve çok büyük işler yapacak' demiştim. Oyumu da Erdoğan'a verdim. İlk defa açıklıyorum, hayranıyım da. Böyle büyük bir adamı konu edinen bir film teklifi gelince kabul ettim.”

Tolga Karel Hakkında
Oyunculuğunun yanı sıra hali hazırda internettte çok popüler olan bir müzik kanalında sinema ve tiyatro hakkında haftalık köşe yazılarına devam etmekte olan Tolga Karel ayrıca Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Hülya Avşar, Nalan, Ebru Yaşar, Petek Dinçöz, Zeynep Mansur, Hande Yener gibi solistlerin albümlerinde şarkı sözü yazarlığı ve besteciliği yapmıştır....
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
7 Şubat 2015 Cumartesi günü yayınlandı