Survivor Fatmagül, Duygu Hakkında Konuştu

Survivor Fatmagül, Duygu Hakkında Konuştu... Survivor yarışmasından geçtiğimiz haftalarda elenen Fatmagül Fakı, adanın istenmeyen kızı Duygu'ya destek çıktı.
Survivor Kenan Erçetingöz Acun Ilıcalı Ünlüler 


Survivor yarışmasından geçtiğimiz haftalarda elenen Fatmagül Fakı, adanın bir diğer yarışmacısı olan Duygu hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüzyüze programına katılan Fakı, adada yaşananların tamamı ile gerçek olduğunu savundu.

Duygu'nun başarılı bir strateji yaptığını belirten Fakı,'Keşke herkes duygu gibi olabilse. Duygu tamam ile gerçek. Duygu tamamı ile iyi bir insan. İyi bir arkadaş ancak bazen fazlasıyla agresif olduğunu için dışarıdan izleyenler'Duygu neden bu kadar bağırıp çağırıyor'diye biliyorlar'dedi.

Duygu'nun agresif çıkışlarını haksızlığa bağlayan Fakı, Duygu'yu çok sevdiğini de ekledi.
Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
28 Mayıs 2013 Salı günü yayınlandı