Survivor 2017 - Eser West Serhat Akın kavgası!

Survivor 2017'de Serhat Akın - Eser West kavgası video izle!
Survivor İletişim İlhan Mansız Acun Ilıcalı Serhat Akın 


Survivor 2017'de Serhat Akın ile Eser West arasında tartışma çıktı. İkili İletişim Ödülü oyunu sırasında gerilimli dakikalar yaşadı.

Survivor 2017'de İletişim ödülü oyununda Sedat ile Volkan karşı karşıya geldi. Parkurda dengesini kaybederek düşen Sedat sakatlığı olan ayağından bir kez daha sakatlandı. Acı içinde yerde yatan Sedat ile ilgili Eser West, 'İşte Böyle olur' deyince sinirler gerildi. Eser'e karşılık veren Furkan; 'Ne acımasız adamsın' dedi. Daha sonra Eser ile Serhat arasında gerginlik yaşandı. Serhat Akın 'Bize İngilizce küfür ediyor' diyerek çılgına döndü.

Tansiyonun yükseldiği Survivor 2017 oyun parkurunda ikili arasında büyük gerilim yaşandı. Araya giren yarışmacılar sayesinde birbirinden uzaklaştırılan ikili uzun süre sonra sakinleşti.



Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor kararı!

'Survivor 2017' yarışmasında dokunulmazlık oyunlarının kritik önem taşıması sebebiyle önemli bir değişikliğe gidildi.

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2017'de bu haftadan itibaren uygulanacak yeniliği, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı açıkladı.

Ada konseyinde konuşan ünlü televizyoncu, ' Oyunlarla ilgili bir yenilik var. Dokunulmazlık Oyunları çok kritik olduğu için bundan sonra üçüncü tura kaldığı zaman 3 değil, 5 olan kazanacak. Oyun eğer 1-1'e geldiyse, best-off mücadelesi 5'te bitecek ' ifadelerini kullandı.

Son iki dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından Yiğit İzik, SMS oylaması sonucu adaya veda eden son isim oldu.

İlhan Mansız Hakkında
İlhan Mansız, Türk aktör ve santrafor mevkiinde görev almış eski millî futbolcu. Aslen Kırım Tatarıdır. Günümüzde millî buz patencisidir. 2002 Dünya Kupası'nda Senegal'e attığı Altın Gol, Dünya Kupası tarihinin son Altın Gol'ü dür....
devamı
Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
15 Şubat 2017 Çarşamba günü yayınlandı