Survivor 2013 Ünlüler – Gönüllüler Dokunulmazlık Oyunu 1.Kısım

Survivor 2013 Ünlüler – Gönüllüler Dokunulmazlık Oyunu 1.Kısım İzle... Survivor Ünlüler – Gönüllüler 2013 yeni bölümleriyle Star TV başladı. Yapımcılığını Acunn Ilıacalı'nın yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler bu yıl Panama'da gerçekleşecek. Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmacılarının kıyasıya mücadelesi nefes kesiyor. Survivor Ünlüler – Gönüllüler dün akşam ilk oylam yapıldı. Survivor Ünlüler – Gönüllüler ilk dokunulmaz oyununu kaybeden gönüllüler içlerinden birinin ismini yazmak zorunda kaldılar. Survivor Ünlüler – Gönüllüler ' den ilk kimin eleneceği ise merak konusu. İşte dün akşam Survivor Ünlüler – Gönüllüler ' de yaşananlar…
Survivor Panama Alaçatı Neşe Erberk New York 




Ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden Gönüllüler takımından arkadaşlarının seçtiği bir isim adaya veda etmeye aday olacak. Oldukça zorlu geçen oyunda her takımdan bir yarışmacı omuzlarında ağırlıkla rakibini elemeye çalıştı. Taşıdığı yüklerle rakibinden daha uzun süre ayakta kalabilen kazandı. Oyunu 5-3 Ünlüler takımı kazanırken Gönüllüler takımı ise seçime gidiyor.

Gönüllüler takımının yaptığı oylamalar sonucunda takım arkadaşlarıyla arası iyi olmayan ve adada takımdan ayrı konaklayan Duygu arkadaşları tarafından istenmeyen isim oldu. SMS oyları sonucu arkadaşları tarafından takımdan ayrılması istenen yarışmacının kaderi belli olacak.

Survivor'da Sürpriz İsim
Survivor Ünlüler-Gönüllüler”de yeni sezon, geçtiğimiz pazar günü başladı. Yarışmacılar arasında en çok, güçlü fiziği ve farklı stili ile Bozok Gören dikkat çekti. Gönüllüler ekibinde yarışan Bozok Gören, 1974 İstanbul doğumlu. Su altı teknolojisi eğitimi alan ve profesyonel bir dalgıç olan Gören, aynı zamanda eski bir manken.

Bir dönem Neşe Erberk ' in ajansına bağlı olarak mankenlik yapan Bozok, 2002 yılında Çağla Şıkel ' le yaşadığı ilişkiyle adını duyurmuştu. Gören, daha sonra mankenlik kariyerini bırakıp Amerika ' ya gitti. New York ' ta bir bar açan Gören, orada tanıştığı Amy ile evlendi. Çift, şimdi Alaçatı ' da restoran işletiyor.

19 Mart 2013 Salı günü yayınlandı