Söylemezsem Olmaz / Nuri Alço Ebru Şallı'yı da o listeye ekledi

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programda Ebru Şallı'nın yeni başladığı TVEM'de yayınlanan programdan bir bölüm gösterildi.
Söylemezsem Olmaz Nuri Alço Ebru Şallı 


Nuri Alço'nun konuk olduğu programa Nuri Alço'nun Ebru Şallı'ya içirdiği ilaçlı gazoz damgasını vurdu.

Nuri Alço, Ebru Şallı'ya 'susamışsındır sana bir bardak su ikram edeyim' dedi. Ebru Şallı ise Nuri Alço'ya 'ben biraz önce yeşil çay içtim pek aram yoktur öyle içeceklerle bir de babamın dediklerinden sonra sizin yanınızda bir şeyler içmek... ama şu an güvenli bir yerdeyim ve içiyorum' diyerek ikram edilen ilaçlı gazozu içti.

Nuri Alço'nun ikramını geri çevirmeyen Ebru Şallı bir süre sonra kendisinden geçerek eyvah plates yapamayacak hale geliyorum diyerek koltuğa yığılıp kaldı.

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Ebru Şallı Hakkında
1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi' bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır. Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars ad...
devamı
17 Mart 2015 Salı günü yayınlandı