Orhan Kural canlı yayına katıldı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Sarıay Derneği Başkanı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm eski Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz hakkında 'uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirdiği' gerekçesiyle, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurunda bulundu.
Sylvester Stallone Söylemezsem Olmaz Cem Yılmaz İstanbul Teknik Üniversitesi Adalet Sarayı 


HER FİLMİNDE YAPIYOR

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılan Kural, Cem Yılmaz'ın her filminde bu tip sahnelerin yer aldığını söylerken 'Her filminde sigaranın yasak olduğu yerlere gidiyor. Bir seferinde hastaneye gitti bu boş dedi. Bu seferde uçağa biniyor' diye konuştu.

SİGARA SEKTÖRÜ BUNU YAPIYOR

Sigara firmalarnın filmlere gizli reklamlar yerleştirdiğini iddia eden Kural 'Pek Yakında adlı film bilirkişiye gitti. Bilirkişi de filmde sigara içiliyor ama sigara markası belli değil dedi. Halbuki bu tütün firmaları beraber çalışıyor. Hiç bir zaman birisi öne çıkmıyor. Onlar bizden daha akıllı. Sylvester Stallone'un bir mektubu var 500 bin dolar aldım. Filmlerde sigara kullandım çok özür dilerim diye. Sigara sektörü sürekli bunu yapıyor.' dedi.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
10 Ocak 2018 Çarşamba günü yayınlandı