O Ses Türkiye Son Bölüm - Eren Şenay & Sinan Yıldırım 'Dertler Benim Olsun'

O Ses Türkiye Son Bölüm - Eren Şenay & Sinan Yıldırım 'Dertler Benim Olsun' İzle... O Ses Türkiye 17 Aralık Pazartesi günü yeni bölümüyle izleyicileriyle buluştu. O Ses Türkiye'de bir çok ses geceye renk kattı. O Ses Türkiye'de Eren Şenay & Sinan Yıldırım düellosu geceye damgasını vurdu.
Son Dizisi Neşet Ertaş O Ses Türkiye Orhan Gencebay Mustafa Sandal 


O Ses Türkiye yarışma programında gecenin 2.düellosunda Hülya avşar'ın takımından Eren Şenay ve Sinan Yıldırım karşılaştı. İkili Orhan Gencebay'ın ''Dertler Benim Olsun' şarkısını söylediler. İklili juri üyelerinden oldukça fazla iyi tepki aldılar.

Star TV ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında bir çok düello geceye renk kattı.

Hülya Avşar'ın takımında yer alan Eren Şenay & Sinan Yıldırım sergiledikleri perfonmansı ile herkesin beğenisini topladı.

Hülya Avşar O Ses Türkiye'deki yoluna Eren Şenay ile devam etme kararı aldı.

Mustafa Bozkurt & Didem Turan'dan 'Ahirim Sensin' (İZLE)

O Ses Türkiye ' nin dün akşam yayınlanan bölümüne damga vuran düellolardan bir diğeri de Didem Turan ve Mustafa Bozkurt düellosu oldu. İkili unutulmaz eser 'Ahirim Sensin'i seslendirdi.

Cahildim dünyanın rengine kandım ile başlayan Neşet Ertaş eseri Ahirim Sensin ' i oldukça mükemmel söyleyen ikili düello sonrasında Mustafa Sandal ' a zor anlar yaşattı.

Mustafa Sandal ' ın takımında yarışan Didem Turan ile Mustafa Bozkurt yarışmaya ilk katıldıklarında söyledikleri şarkılar ile de izleyenlerinin beğenisini kazanmışlardı.

Didem Turan “Dido” ile Mustafa Bozkurt “Kafama Sıkar Giderim” ile Mustafa Sandal ' ın takımına girmişlerdi.

Mustafa Sandal düello sonrasında O Ses Türkiye'deki yoluna Mustafa Bozkurt devam etmeyi seçti. Didem Turan ise yarışmadan elendi.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
Neşet Ertaş Hakkında
Neredeyse yarım asra varan bir süreden beri gerçek anlamda gönül telimizi titreten, ruhumuzu ürperten bu esrarlı sesin, sazın ve yorumun arka planında neler ve kimler vardır? Sazı gümbür gümbür ses veren, adeta davula eslik edercesine sazının göğsünde pençesiyle sesler çıkaran, hep samimi ve kendi halinde yüreğinin acılarını ve kendi iç gurbetlerini seslendiren; hiç bir medyatik tutumu olmayan, kalabalıklardan ve şöhretten adeta köşe bucak kaçara...
devamı
O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
18 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı