O Ses Türkiye - Ayda Mosharraf'tan 'Uzun İnce Bir Yoldayım' (Tamamı)

O Ses Türkiye - Ayda Mosharraf'tan Uzun İnce Bir Yoldayım (İzle)... O Ses Türkiye'de çeyrek final heycanı yaşandı. O Ses Türkiye'de bir çok yarışmacı geceye renk kattı. O Ses Türkiye'nin şampiyon adaylarından olan Ayda Mosharraf 'Uzun İnce Bir Yoldayım' şarkısını söyledi. Ayda Mosharraf O Ses Türkiye jürisinden ve seyircilerden tam not aldı. O Ses Türkiye'de Ayda Mosharraf %83 oy alarak yarı finale yükseldi. İşte Ayda Mosharraf'tan 'Uzun İnce Bir Yoldayım'...
Ajda Pekkan Aşık Veysel Hülya Avşar Murat Boz Barış Akarsu 


O Ses Türkiye çeyrek finalinde Aydan Ceren ile Ayda Mosharraf karşı karşıya geldi. Hadise'nin grubundan Ceren Ajda Pekkan'dan O Benim Dünyam şarkısını seslendirdi. Aydan'dan sonra sahneye Murat Boz'un grubundan Ayda sahneye çıktı.

Ayda, Aşık Veysel'den Uzun İnce Bir Yoldayım şarkısını seslendirdi. Ayda Mosharraf'un şarkısı juriyi ve izleyenleri mest etti. Mustafa Sandal, Aydan Ceren'in O Benim Dünyam şarkısını Türkçe ve İngilizce seslendirmesinin çok güzel olduğunu ve sesinin güzel olduğunu söyledi.

Hülya Avşar ise her ikisininde başarılı olduğunu söyledi. Hadise, Aydan Ceren'in performansının çok güzel olduğunu belirtti. Murat Boz Ayda Mosharraf'un sesinin çok güzel olduğunu ifade etti.

Yarı finale Murat Boz'un grubundan Ayda Mosharraf yüze 83 oy alarak yarı finale çıktı.

AYDA MOSHARRAF'TAN 'İSYAN' (TAMAMI)



> O SES TÜRKİYE'DE FİNALE DOĞRU (TIKLA) <

O Ses Türkiye'de Gözyaşları Sel Oldu

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise'nin jüri üyeliği yaptığı yarışma programı O Ses Türkiye'de duygusal anlar yaşandı.

Yarışmanın bu geceki bölümünde 2007 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, oğluna benzerliğiyle adından söz ettiren yarışmacı Onur Uğuş'u izledi. Hem anne Akarsu hem de yarışmacı Onur Uğuş, göz yaşlarına boğuldu.

Ajda Pekkan Hakkında
1977'de yayınladığı Süperstar albümünün getirdiği başarı ile de "Süperstar" olarak anılmaya başladı. Albümün ardından Süperstar adıyla yayınladığı 3 albüm daha yayınladı. "Kimler Geldi Kimler Geçti", "Bambaşka Biri", "Hoşgör Sen" ve "Uykusuz Her Gece" gibi şarkılarıyla Türkiye'de müzik tarihinde önemli bir rol oynadı. Paris, Tokyo, New York, Tahran gibi pek çok yerde konserler veren Pekkan, Türkçe'nin yanı sıra İngilizce, Fransızca, İtalyanca, A...
devamı
Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
5 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı