Nihat Doğan'ın zor anları (En sevdiğim 3 şarkı)

ATV ekranlarda yayınlanan ''En sevdiğim 3 şarkı'' programına katılan bir yarışmacının hayat hikayesi jüri üyesi Nihat Doğan'ı çok etkiledi.
En Sevdiğim 3 Şarkı Hande Ataizi Behzat Uygur Nihat Doğan Burak Kut 


Behzat Uygur'un sunuculuğunu üstlendiği ve jüri koltuğunda Nihat Doğan, Hande Ataizi ve Burak Kut'un yer aldığı 'En Sevdiğim 3 Şarkı'nın ilk bölümü ATV ekranlarında yayınlandı.

Her hafta 12 adayın yarışacağı ve finale kalan 3 kişiye 50 bin liralık büyük ödülün verileceği programa Tarık adlı yarışmacının hayat hikayesi damgasını vurdu.

2 aylıkken anne ve babasının ayrıldığını ve amcasının yanında büyüdüğünü belirten Tarık, “ O zamanlar aklım ermediği için babaannemi anne, amcamı da baba olarak biliyordum. İstanbul'a çalışmak için gittiğimde de annemi buldum” dedi.

14 yaşına kadar annesini öldü olarak bildiğini söyleyen Tarık'ın sözleri karşısından jüri üyesi Nihat Doğan zor anlar yaşadı.

Gözleri dolan ve yarışmacının yaşadıklarını'Türk filmi gibi' diyerek özetleyen Nihat Doğan o anlarda ağlamamak için kendini zor tuttu.

Yeni evlendiği için bu programa katıldığı söyleyen yarışmacı, kazandığı para ile borçlarını ödeyeceğini belirtti.





Burak Kut Hakkında
Burak Kut, Çapa Ortaokulu'na gittiği yıllarda okul orkestrasıyla birlikte yaptığı çalışmalarla müzik kariyerine başladı. Daha sonra Şehremini Lisesi'ne devam etti fakat müzik derslerinin olmaması sebebiyle, ikinci senesinde olmasına rağmen oradan ayrılarak İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ne başvurdu ve sınavlardan birincilikle geçerek okula girmeye hak kazandı. Sanatçı burada flüt ve piyano eğitimi aldı. Okul korosunun solistliğini üstlend...
devamı
19 Ocak 2015 Pazartesi günü yayınlandı