Melike Öcalan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Ünlü sunucu Melike Öcalan Beyaz TV'deki programının canlı yayınında hüngür güngür ağladı.
Abdullah Öcalan Ebru Gediz 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Melike ile Yeni Baştan programının bugünkü bölümünde duygusal anlar yaşadı. Şimdilerde kanser ile mücade eden ses sanatçısı Selvi Nalan Varol'u programına konuk olan Öcalan, duygusal anlar yaşadı.

Kültür Bakanlığı'ndan gelen 235 lira maaş ile geçinmeye çalıştığını, ev kirasını bile ödeyemediğini anlatan Varol, devletten yardım bekliyor.

O CEVAP MELİKE'Yİ AĞLATTI


Melike Öcalan'ın,'En çok özlediğiniz şey nedir?' sorusuna'Yemek olarak mı?' karşılığını veren Varol, güldü.'Aklıma ilk o geldi' diyen Varol, Melike Öcalan'ın ağlattı.

'HEP AYNI ŞEYLERİ YİYORUM'


Selvi Varol,'Deliliğe vurdum ben. Düşünürsem mahvolurum çünkü. Şöyle canımın istediği bir şey olunca olsa da yesem diyorum ama cepte para yok. Oturup aynı şeyleri yiyorum sürekli' diye konuştu.

Gözyaşlarını tutamayan Öcalan,'Ben başka bir şekilde sordum ama telepatik bir durum oldu' dedi. BEYAZ GAZETE

Ebru Gediz Hakkında
Ebru Gediz 1975 yılında İstanbulda doğdu.İstanbul üniversitesi sosyal bilimler fakültesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü bitirdi. Ebru gediz üniversite de okuduğu yıllarda trt de dublaj sanatçılığı yapmıştır. Gediz halen Beyaz Tv'de Ebru Gediz İle Yeni Baştan programını sunmaktadır....
devamı
21 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı