Maça çıkmadan kırmızı kart görmüş

Survivor All Star ' ın en renkli yarışmacılarından Pascal Nouma ' nın kart maceraları kırdı geçirdi.
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2015 Pascal Nouma 


Survivor All Star ' da oynan dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetti. Elenecek ilk ismin belirleneceği ada konseyinde Acun Ilıcalı, Nouma ' nın ' Hakemler niye beni sevmiyor? ' sorusu üzerine anlattığı Pascal Nouma ' nın kart maceraları herkesi gülme krizine soktu.

MAÇA ÇIKMADAN KIRMIZI KART GÖRMÜŞ

Pascal Nouma ' nın maça çıkmadan kırmızı kart gördüğünü anlatan Ilıcalı “ Maça çıkacaklar iki takım dizilmiş, hakem ayakkabıları kontrol edecek. Sıra Pascal ' a gelmiş. Bakmış ayakkabı yok ' Pascal ayakkabı nerde? ' Pascal ' da ayakkabı yok demiş. Çoraplarla ordaymış. Ayakkabı olmayınca kırmızı kart vermiş” dedi.

BEYAZ GAZETE


Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
Survivor All Star 2015 Hakkında
Survivor All Star 2015...
devamı
9 Mart 2015 Pazartesi günü yayınlandı