İnegöl Kafkas Kültür ve Folklör Derneği Yetenek Sizsiniz Türkiye'de

Yetenek Sizsiniz Türkye yarışmasına Bursa İnegöl'den katılan İnegöl Kafkas Kültür ve Folklör Derneği grubu jüri üyelerinden 3 evet alarak 2. tura kalmayı başardı.
Ali Taran Eser Yenenler Bursa İnegöl 


Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına Bursa İnegöl'den katılan grup, performansı ile başta Ali Taran olmak üzere Jüri üyelerini ve seyirciyi kendilerine hayran bıraktı. Yarışmaya İnegöl Kafkas Kültür ve Folklör Derneği adına katılan yarışmacılardan 10 yaşındaki İnci ismindeki küçük kıza ayrı bir sempati duyan Eser Yenenler, İnci'nin 5 yıldır dans ettiğini duyunca ' Ömrünün yarısını dansa vermişsin ' diyerek salonu kahkahaya boğdu.
Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
8 Kasım 2015 Pazar günü yayınlandı