Hüseyin Gülerce Galatasaray yönetimini topa tuttu

Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan gazeteci yazar Hüseyin Gülerce, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) olan ilişkisi nedeniyle disipline sevk edilen Hakan Şükür'ün Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesine çok sert tepki gösterdi.
Hüseyin Gülerce Doğan Medya Hakan Şükür Terör Örgütü Galatasaray Lisesi 


DEVLETE KAFA TUTUYORLAR

Gülerce, genel kurulda hakkında tutuklama kararı bulunan firari FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i savunup devleti suçlayan Doğan Medya muhabiri Kadir Çetinçalı'nın yaptığı skandal konuşmayı da devlete kafa tutma olarak niteledi. Gülerce 'Galatasaray adına çok üzüldüm, bunlar TUSKON'daki meydan okumayı hatırlattı bana' dedi.

GALATASARAY KONGRESİ HAYIR KAMPANYASINA KURBAN EDİLDİ

Galatasaray kongresinin hayır kampanyasına kurban edildiğini söyleyen Hüseyin Gülerce 'Bu karar Fethullahçı Terör Örgütü'ne bir destektir. Bu konuşma bir terör örgütüne destek konuşması ve gösterisidir bunun hiç lamı cimi yok... ' şeklinde konuştu.

İNSANİ YAKLAŞIM ALTINDA TERÖR ÖRGÜTÜ DESTEKÇİLİĞİ VAR

'15 Temmuz darbe girişimi oldu 246 şehit var, 2 binden fazla yaralı var Hakan Şükür bir pişmanlık duydu mu?' diyen Hüseyin Gülerce şunları söyledi; Eğer 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir FETÖ'cü pişmanlık ishar etmemişse, pişman olduğunu söylememişse o terör örgütü üyesidir. Onu destekleyen G.Saray delegesi de terör örgütü üyesinden farklı değildir. Bu ne cürret! Fransa'dan mı alıyorsunuz bu cürreti? Galatasaray Lisesi Fransız mektebi olduğu için? Ben soruyorum? Bu benim milli damarıma dokunuyor. Galatasaray Kongresi'nde 'insani yaklaşım maskesi altında bir terör örgütü destekçikiği var' bu FETÖ ile mücadeleyi sulandırmadır bu yapılan
Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
26 Mart 2017 Pazar günü yayınlandı