Evleneceksen Gel programında damat adayları fena kapıştı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programının son bölümünde damat adayları arasında gerginlik tavan yaptı.
Seda Sayan Show Tv Uğur Arslan 


Evlilik dışı bir çocuğu olan ve geçtiğimiz günlerde evlilik programına katılmasından dolayı dayak yediğini söyleyen Erdem Bey, gelin adaylarından olan Aysun Hanım'a talip oldu.

Erdem Bey'in gözündeki sargıyla talip olduğu ismin karşısına çıkması diğer damat adaylarının tepkisine yol açtı. Murat Bey,'Ben beyefendinin yaşındayken kimsenin karşısına yaralı bereli çıkmazdım. Böyle şey olur mu? Git yaranı düzelt. Kendine gel. Ayıptır “dedi.

Erdem Bey ise yanlış bir şey yapmadığını savunarak “Hırsızlık yapmadım, dolandırıcılık yapmadım. Ayıp değil” karşılığını verdi. İkili arasında şu diyaloglar yaşandı:

Murat Bey: Kızı rencide etmiş oldun.

Erdem Bey: Rencide etmiş olmuyorum. Çünkü hanımefendi benim normal halimi de biliyor.

Murat Bey: Senin evliliğe acelen mi var.

Erdem Bey: Talip olmayım mı?

Murat Bey: Olmayacaksın.

Erdem Bey: Sana mı soracağım.

Murat Bey: Evli bir bayanla beraberlik yapmışsın sonra da çocuk yapmışsın.

Erdem Bey: Sen yanlış dinlemişsin. Ben sana tekrar anlatayım.

Murat Bey: Ayıptır. Genç adama yakışmaz bu.

Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
20 Ocak 2015 Salı günü yayınlandı