Eser Yenenler'in yeni eseri Dila Tarkan

Farah Zeynep'ten ayrıldıktan sonra kalbini aşka kapatan Eser Yenenler, arkadaş ortamında tanıştığı ve üç aydır birlikte olduğu Dila Tarkan ile önceki gün ilk kez el ele objektife takıldı.
Söylemezsem Olmaz Eser Yenenler 


Eser Yenenler ve Dila Tarkan, bir alışveriş turunun ardından bir restorana geçerek baş başa yemek yedi. Yıllardır süren arkadaşlıklarının üç ay önce romantik bir boyut kazandığı öğrenilen çift, beraberlikleriyle ilgili konuşmak istemedi.

Dila Tarkan, görüntülenmelerinin ertesi günü yöneltilen soruları da “Eser ' e sormadan konuşamam” diyerek yanıtsız bıraktı.

Konu ' Söylemezsem Olmaz ' da tartışıldı...

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
25 Ekim 2016 Salı günü yayınlandı