Ekranda Barış Manço'yu gördü gözyaşlarına boğuldu

Show Tv ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programında 7 ' den 77 ' ye gönüllerde taht kuran unutulmaz sanatçı Barış Manço anıldı.
Alişan Show Tv Barış Manço Çağla Şikel 


Çağla Şikel ve Alişan ' ın sunduğu Her Şey Dahil programının bugünkü konuğu ' Mehmedim ' şarkısıyla bir dönem damga vuran şarkısı Zeynep oldu.

Barış Manço anıldığı programda duygusal anlar yaşadı.

Barış Manço ile özdeşleşen ' Adam Olacak Çocuk ' yarışmasının eski yıllarda çekilen görüntüleri ekranlara geldiği sırada şarkıcı Zeynep gözyaşlarına hakim olamadı.

Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
Çağla Şikel Hakkında
Çağla ŞİKEL 2 OCAK 1979 yılında doğmuştur. Babası , kars kütüğünde kayıtlı Azerbaycan Türklerindendir. Eğitim hayatını yüksek lisans derecesine kadar ilerletmiştir. İstanbul üniversitesinde bale dersleri alan Çağla ŞİKEL 1996 yılında odessia isimli bir filmde rol alarak , oyunculuk yeteneğini de gözler önüne sermiştir. Uzun zaman boyunca Alişan ile birlikte “ Cennet Mahallesi “ adlı dizi de rol almıştır. Evliliğinden önce de özel hayat...
devamı
6 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı