Duygu Çetinkaya: Hilmicem Turabi'nin arkasından konuşurken dost oldu

Survivior All Star'dan elenen Taner Özdeş ile Duygu Çetinkaya canlı yayında yüzleşti, ikili arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.
Duygu Çetinkaya 


Taner Özdeş, 'Beni Bozok ağabey de yazdı sen de yazdın ama hiç bir şekilde gelip sana dedim mi niye yazdın diye?' diye sordu.

'Hayır ama tavır aldın' yanıtını veren Çetinkaya'ya Özdeş, 'Tabiki alacağım bu bir oyun. Sen Hilmicem'e tavır almadın mı beni gönderdi diye?' dedi.

'HİLMİCEM TURABİ'NİN ARKASINDAN KONUŞURKEN ADADA DOST OLDU'

Duygu Çetinkaya da, 'Ben tavır almadım. O arkadaşımmış gibi gözüktü. Turabi'nin arkasından konuşup sonra kanka oldu. Beni yazmasına darıldım. Yoksa yarışmadan elenmek çok da hayatımı değiştirmedi' şeklinde konuştu.

Duygu Çetinkaya Hakkında
Eğitim ve öğrenim yaşantısını yoğun bir tempo da geçirmiş olan sanatçı, babasının asker olması nedeniyle farklı farklı şehirde yaşamak ve okumak zorunda kalmıştır. Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük yaşadığı şehirlerin sadece birkaçıdır. İlköğretim öğreniminin bir kısmını Ankara Fatoş Abla Kız Kolejinde sürdürmüş olan sanatçı, geri kalan eğitim ve öğrenim hayatını İskenderun'da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarını Erdek'te,lise hazır...
devamı
13 Nisan 2015 Pazartesi günü yayınlandı