Cengiz Kurtoğlu Beyaz'ı tokat manyağı yaptı

Beyaz Show, Kanal D ' de yirmi yılı aşkın süredir devam eden eğlence, sohbet programı, bu hafta evlerimize Viyana ' dan konuk oldu.
Murat Cemcir Sertab Erener Cengiz Kurtoğlu Ahmet Kural Rasim Öztekin 


Beyaz Show'a bu hafta; Cengiz Kurtoğlu, Sertab Erener, Rasim Öztekin, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Esra Erol ve Bonetics konuk oldu.

Beyazıt Öztürk'ün Cengiz Kurtoğlu ile kamera karşısına geçtiği ve tokat manyağı olduğu klip izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

Ahmet Kural Hakkında
10 Kasım 1982 Kütahya doğdu. Babası Emniyet Müdürü emeklisi.Ortaokul ve lise hayatını Denizli'de tamamladıktan sonra Babası emekli olduktan sonra Antalya’da yaşamaya başladı. Konya Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümüne girdi. Dört senelik eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aktörlük eğitimine başladı. Eğitimi devam ederken Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’na girdi. Yüzlerce turneye çıktı. ...
devamı
Rasim Öztekin Hakkında
1992 - 1995 yılları arasında televizyonlarda şov programları yaptı. 1994 yılında Gani Müjde ve Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “2071’ de Türkiye” adlı müzikali sahneye koyup oynadı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol alan Öztekin, TRT'ye program metin yazarlığı ve bir dönem Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yaptığı gibi, kendi web sayfasında çeşitli konularda yazılar yazmaktadır. Ayrıca ufuk özkan la birlikte sıkı bir galatasaray tara...
devamı
14 Ocak 2017 Cumartesi günü yayınlandı