Cem Küçük: Koray çalışkan düşük profilli bir insan

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in moderatörlüğünü yaptığı programa konuk olan Star Gazetesi yazarı Cem Küçük CHP'nin Koray Çalışkanı 1 kasım seçimlerinde aday göstermemesinin doğru bir karar olduğunu söyledi.
Latif Şimşek Boğaziçi Üniversitesi Cem Küçük Koray Çalışkan Star Gazetesi 


CHP BİR ŞEY KAYBETMEDİ

Koray Çalışkan'ın düşük profilli bir insan olduğunu ve CHP'nin bir şey kaybetmediğini söyleyen Küçük “Yapmaması tabi ki CHP açısından iyi bir şey. Son derece düşük profilli sıradan bir adam. Twitter'dan kalkıp yazdığı saçma sapan şeyler, ayağı kayıyor Erdoğan, başına bir şey düşüyor Erdoğan, bildiğim bir şey var %100 doğru; gidiyor Kılıçdaroğlu'na ağlıyor, ' ben attıracak şöyle yapacak, böyle yapacak ne olur beni aday yap' falan filan Kılıçdaroğlu bir söz verdi mi bilmiyorum. O da istifa ediyor bir gazla Boğaziçi'nden, tabi ki CHP aday yapmaz böyle bir adayı. Ben aday yapmayacağını biliyordum ama o da o gazla gitti yapılmadı. CHP bir şey kaybetmedi burada.” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞKAN'IN BOĞAZİÇİ'NE DÖNMESİ SKANDAL OLUR


CHP'den milletvekili olmak için çalıştığı Boğaziçi Üniversitesi'nden istifa eden Koray Çalışkan'ın kuruma dönmesini skandal olacağını belirten yazar “O da artık Boğaziçi'ne döner mi? Buradan Yekta Saraç'a da söyleyeyim böyle bir adam dönerse skandal olur yani. Suruç katliamını Erdoğan yaptı diyorsun, IŞİD'in başıdır diyorsun, Türkiye'deki PKK savaşını o başlattı diyorsun. Böyle bir adamı medeni ölü diyoruz ya akademi de böyle bir adam barınamaz. Barınmaması lazım. CHP'nin yaptığı son derece doğrudur.” dedi.
Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
19 Eylül 2015 Cumartesi günü yayınlandı